Βάσω Λασκαράκη: Πρώτη φορά μιλά για το χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες tv

Η ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιο

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πριν από λίγες ημέρες μετά από κοινή απόφαση αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τον χωρισμό τους στέλνοντας στα Μέσα μια ανακοίνωση.

Η ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό 7 μέρες tv αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

«Τα βάλαμε κάτω και οι επιλογές ήταν είτε να βγάλουμε μια ανακοίνωση είτε να αφήσουμε μια φήμη να πυροδοτηθεί γύρω από το πρόσωπο μας και την οικογενειακή μας κατάσταση, το οποίο πιθανότατα δεν θα ήταν καλό για κανέναν. Και εγώ και ο Γιάννης έχουμε πάρα πολλές εμφανίσεις λόγω επαγγελματικών, όπως για παράδειγμα οι πρεμιέρες μας ή οι εκπομπές στις οποίες είμαστε καλεσμένοι και έπρεπε να βάλουμε κάτω τα πράγματα. Το συζητήσαμε και είδαμε ότι έχουμε δυο επιλογές ή θα λέγαμε «δεν θέλουμε να μιλήσουμε για αυτό», με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να μας ρωτούν συνέχεια και θα υπήρχε μια φήμη γύρω από εμάς, το οποίο δεν θα ήταν ωραίο, ή θα γράφαμε μια ανακοίνωση και το πράγμα θα καταλάγιαζε κάπως.

Παρόλο που δεν είναι καθόλου στο χαρακτήρα μας αυτή η ανακοίνωση και παρότι είναι κόντρα σε εμάς, θεωρήσαμε ότι ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία μας να προστατέψουμε το παιδί με μια τέτοια ανακοίνωση παρά να το αφήσουμε να αιωρείται. Είναι πιο ωραία τα πράγματα να είναι προστατευμένα σε μια οικογένεια και αυτή τη στιγμή το πρωταρχικό μέλημα μας είναι η Εύα και να μην μπορεί ο καθένας να ασχολείται με αυτό πέρα από το ποσοστό που του αναλογεί», δήλωσε η ίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top