Κηδεύτηκε η Βέτα Μπετίνη – Συντετριμμένη η κόρη της «λύγισε» την ώρα της ταφής

Το μεσημέρι της Παρασκευής

Η κηδεία της ηθοποιού έγινε σε βαρύ κλίμα

Το πρωί της Τετάρτης σε ηλικία 60 ετών «έφυγε» από τη ζωή η Βέτα Μπετίνη σκορπίζοντας θλίψη και πόνο σε φίλους και συγγενείς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην ηθοποιό.

Τραγική φιγούρα η κόρη της Λιάνα, η οποία με ανάρτηση της στο facebook είχε ζητήσει από τον κόσμο αντί στεφάνων να προσφέρει ένα δώρο σε κάποιον φίλο που το έχει ανάγκη και να φορέσουν ρούχα με φωτεινά χρώματα στην κηδεία της μητέρας της.

(Η κόρη της ηθοποιού συνοδεύει τη μητέρα της στην τελευταία της κατοικία)

Η κόρη της αμέσως μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία, λύγισε φωνάζοντας τη μητέρα της, ενώ όλη την ώρα στηριζόταν στον σύζυγό της. Την ώρα της ταφής σταμάτησε για λίγο ταραγμένη και κάθισε σε ένα παγκάκι με τον σύζυγό της να προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Λιάνα είχε τεράστια αδυναμία στη μητέρα της και οι δυο γυναίκες ήταν πολύ δεμένες.

(Γιάννης Μποσταντζόγλου)

(Παντελής Καναράκης)

Τον Απρίλιο του 2015 η ηθοποιός είχε βρεθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της. Τότε είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, τον πολέμησε με χειρουργεία και αλλεπάλληλες θεραπείες. Κατάφερε να το ξεπεράσει και μάλιστα έναν χρόνο μετά είχε επιστρέψει ενεργά κάνοντας μουσικές παραστάσεις.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top