«Στη Φωλιά των Κου Κου»: Η Κατερίνα Τσαβάλου μίλησε για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Πόσα κιλά έχει πάρει η ηθοποιός;

To πρωί της Παρασκευής, καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η ηθοποιός βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για τον σύντροφό της, Δημήτρη αλλά και την εγκυμοσύνη της.

 Αρχικά ανέφερε: «Με το που τον είδα τον ερωτεύτηκα. Δουλεύει σε μια εταιρία διαχείρισης ενέργειας και αποβλήτων.Δεν είναι του χώρου. Δεν τον είδα ξαφνικά μπροστά μου. Έγινε μέσω μιας κοινής φίλης, αλλά με το που τον είδα είπα «ωχ!». Δεν ήταν ραντεβού. Είχα πάει μετά από πρόβα με μαλλί κότσο -κεφτέ, άβαφη. Χάλια! Από την επόμενη μέρα ήμασταν μαζί. Τώρα είμαστε μαζί ένα χρόνο κι ένα μήνα. Μέχρι τότε έλεγα «άντε μωρέ, αυτά μόνο στις ταινίες!»

Για την εγκυμοσύνη της αλλά και για το πώς το είπε στον αγαπημένο της ανέφερε: «Όταν το έμαθα τρελάθηκα. Σοκαρίστηκα λίγο η αλήθεια είναι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα τι θα κάνω. Ήμασταν στο σπίτι κι ένιωθα κάπως και μου λέει ο Δημήτρης «κάνε ρε παιδί μου ένα τεστ». Αυτός μου το έβαλε στο μυαλό. Το έκανα και βγήκα σοκαρισμένη και του είπα «είμαι έγκυος». Ο Δημήτρης δεν είναι ο άνθρωπος που θα εκδηλωθεί. Τη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος ένιωσα μια ευγνωμοσύνη κι ένα δέος. Δεν ξέρω πώς ακούγομαι, αλλά έκανα τον σταυρό μου και είπα «Θεέ μου σε ευχαριστώ». Τώρα που αρχίζω και νιώθω το μωρό μου είναι πολύ ωραίο. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει».

«Είναι εύκολη η εγκυμοσύνη μου. Το μόνο που μου έχει βγει, γιατί εγώ είμαι λίγο νευρόσπαστο, μου έχει βγει κούραση τρελή, έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου και έβγαλα θυρεοειδή. Με το φαΐ δεν έχω πρόβλημα. Το έχω ζήσει. Έχω πάρει 7 κιλά. Ο γιατρός, επειδή είμαι αγχωτική, μου έχει πει να μην μπαίνω στο ίντερνετ να διαβάζω. 4 Φλεβάρη μου έχουν πει ότι θα γεννήσω… Σε όλα τα υπερηχογραφήματα είμαστε μαζί. Στο πρώτο εγώ έβαλα τα κλάματα, ο Δημήτρης ήταν κουλ. Τη δεύτερη φορά γελούσα κι έκλαιγα μαζί. Η τρελή! Ο Δημήτρης τρελάθηκε που έχουμε κοριτσάκι. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου αν θέλω αγόρι ή κορίτσι», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top