Baby Boom στην ελληνική showbiz: Ποιες έγιναν και ποιες θα γίνουν μανούλες σύντομα!

Ένα αφιέρωμα του star.gr

Πολλές διάσημες είναι έγκυες ή μόλις γέννησαν

Ένα σύννεφο ροζ και γαλάζιας ευτυχίας σκεπάζει τα σπίτια πολλών ελληνίδων διασήμων γυναικών! Σχεδόν η μισή ελληνική showbiz περιμένει μωρό ή μόλις απέκτησε.

Τον πελαργό περιμένουν οι:

Δούκισσα Νομικού

Την απόλυτη ευτυχία ζουν η Δούκισσα Νομικού κι ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης οι οποίοι περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και λάμπει! Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι θα κάνει αγοράκι!

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πριν από λίγες ημέρες το παραδέχτηκε! Η όμορφη ηθοποιός και ο σύντροφός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, περιμένουν το πρώτο τους παιδί και είναι τρισευτυχισμένοι.

Κατερίνα Τσάβαλου

Η Κατερίνα Τσάβαλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram με μια τρυφερή φωτογραφία. Η ηθοποιός, η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Στεργίου, περιμένουν το πρώτο τους παιδί και παράλληλα ετοιμάζουν το σπίτι που θα φιλοξενήσει και τους τρεις τους.

Βίκυ Καγιά

Η όμορφη παρουσιάστρια του Shopping Star περιμένει το δεύτερο μωράκι της και δηλώνει πανευτυχής! Η Βίκη Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν ήδη μια κορούλα, την μικρή Μπιάνκα και σε 4 μήνες ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους, το αγοράκι τους.

Μαρίνα Ασλάνογλου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν το τελευταίο διάστημα η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα αποκτήσει τον καρπό του ερωτά του, μιας και η ηθοποιός βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μαριέττα Χρουσαλά

Έγκυος στο τρίτο της παιδάκι είναι η όμορφη Μαριέττα Χρουσαλά! Εκείνη και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Μαριέττα είναι 7 μηνών και φήμες λένε ότι περιμένει κοριτσάκι! Μαζί με τον άνδρα της έχουν ήδη μια κορούλα, την Μάργκω και έναν γιο, τον Σπύρο!

Όλγα Λαφαζάνη

Χαρμόσυνα είναι τα νέα και στην οικογένεια του Νίκου Οικονόμου και της Όλγας Λαφαζάνη. Η μελαχρινή παρουσιάστρια και στενή συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Επιτέλους SK», θα υποδεχτεί σε λίγους μήνες το δεύτερο παιδάκι της με τον πρώην μπασκετμπολίστα.

Φανή Χαλκιά

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Φανή Χαλκιά και ο σύντροφός της, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η αθλήτρια διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγοράκι!

Ο πελαργός έκανε τις… παραδόσεις του!

Σία Κοσιώνη

Τον νέο ρόλο, της μητέρας, απολαμβάνει από τις 9 Οκτωβρίου η Σία Κοσιώνη, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Αυτό είναι το πρώτο παιδί για τη δημοσιογράφο και το τέταρτο για τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

Ολυμπία Χοψονίδου

Το… 5ο της παιδί έφερε στον κόσμο η Ολυμπία Χοψονίδου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη! Το πέμπτο παιδί του αρχηγού του Ολυμπιακού και την πρώην Σταρ Ελλάς είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι και έχει ήδη ξετρελάνει τους γονείς του και τα αδέλφια του.

Το ζευγάρι έχει ήδη τρεις γιους: τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη και μία κόρη, την μικρή Αιμιλία.

Αγγελική Δαλιάνη

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης. Η ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της έπειτα από έντονους πόνους που αντιμετώπισε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Ευτυχώς πήγαν ολα καλά!!!! Βιάστηκε να έρθει στη ζωή μας δυο μήνες νωρίτερα..» σημείωσαν στη λεζάντα από τη φωτογραφία που πόσταραν οι ευτυχισμένοι γονείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δέσποινα Ολυμπίου

Το πρώτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο η τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου, κάνοντας την ίδια και τον σύντροφό της, Πάνο Δούκα, να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.Το αγοράκι γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Σεπτεμβρίου, με το ζευγάρι να έχει κοντά του τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Η Κύπρια τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον σύντροφό της περίπου τέσσερα χρόνια.

Θεοφανία Παπαθωμά

Η Θεοφανία Παπαθωμά, έγινε για τρίτη φορά μητέρα κι αυτή τη φορά γέννησε μέσα στο σπίτι της μαζί με τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο και μια μαία!

Διαβάστε εδώ: Θεοφανία Παπαθωμά: Πρώτη φορά μιλάει για τη γέννα της στο σπίτι!

Η ηθοποιός είναι πολύ χαρούμενη και ομολόγησε πως τις τελευταίες μέρες ήταν πολύ πιεσμένη αφού είχε να προετοιμάσει μια συγκεκριμένη μέθοδο τοκετού στο σπίτι, την οποία τόσο εκείνη όσο και ο Γρηγόρης Πετράκος μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισαν να τη δοκιμάσουν. Πρόκειται για μια μέθοδο που δεν προκαλεί άγχος στη μητέρα και στο παιδί.

Και μπορεί η τρίτη εγκυμοσύνη της Θεοφανίας να ήρθε απρόσμενα αλλά τελικά είναι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη. Η ηθοποιός έχει ένα γιο τον 11χρονο Αχιλλέα από το γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, αλλά και μια ακόμη κόρη την Αγάπη με τον Γρηγόρη Πετράκο. Η μικρή ήρθε στις 16 Σεπτεμβρίου για να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Αντιγόνη Ψυχράμη

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε πριν από λίγες μέρες στον κόσμο, η Αντιγόνη Ψυχράμη. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μακαλιάς, τους τελευταίους μήνες έκαναν συχνές αναρτήσεις οι οποίες αφορούσαν το νέο μέλος στην οικογένειά τους. Ο μικρός τους επιτέλους ήρθε στον κόσμο με το ζευγάρι να ποζάρει μαζί στην πρώτη του οικογενειακή φωτογραφία.

Ισαβέλλα Κούτση

Η δημοσιογράφος Ισαβέλλα Κούτση γέννησε στα τέλη του Σεπτέμβρη ολομόναχη μέσα στο σπίτι της! Ευτυχώς, όπως εξήγησε η ίδια με ανάρτησή της στο instagram, όλα πήγαν καλά και τόσο η ίδια όσο και το μωρό της χαίρουν άκρας υγείας. Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία τους, θέλοντας να μοιραστεί αυτή την απίστευτη εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια συγκεκριμένα έγραψε:

«Και παμε τωρα στην πραγματικότητα... χωρίς ρετούς χωρίς φίλτρα. Ξημερώματα Παρασκευής, σηκώνομαι απ το κρεβάτι μου, ένας μηδαμινός πόνος μου ακουμπάει την κοιλιά... δεν δίνω σημασία, ύπνος δεν μου κολλάει.. κάθομαι στον καναπέ και χαζεύω το κινητο μου, παω να δω το κοριτσι μου που κοιμαται.. μπαίνω στο μπανιο, κι αλλος πόνος, ο Βαγγέλης ξυπνά...

Νομιζω οτι έφτασε η ωρα συμφωνήσαμε και δυο... ας ντυθουμε λοιπόν να φυγουμε. εδω ομως έρχεται η ζωή και σου ανατρέπει ολα όσα νομίζεις οτι αριστοτεχνικά είχες σχεδιάσει!!!! "Οξύς τοκετός" όρθια στο σαλόνι του σπιτιού μου στην αγκαλια του άντρα μου.. μια κραυγή ταρακούνησε το σπίτι και το μωρό έκανε την εμφάνιση του!

Τόσο απρόβλεπτα τόσο ξαφνικά τόσο πρωτόγονα τόσο απλά.Με μια ανάσα. Βαγγέλη σε ευχαριστω για ολα αυτα που εισαι, για ολα αυτα που ζούμε μαζι και για όσα θα ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας!!!»

Μαλού

Σε πελάγη ευτυχίας η τραγουδίστρια Μαλού και ο αγαπημένος της Χουάν Ροντρίγκεζ μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Το ζευγάρι απέκτησε ένα πανέμορφο αγοράκι στις αρχές του Οκτώβρη και είναι στα καλύτερά του. Μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας, με την όμορφη Μαλού να μην σταματά να χαμογελά.

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top