Όλο το Hollywood μίλησε για σεξουαλικές παρενοχλήσεις μετά το σκάνδαλο με τον Harvey Weinstein!

Δείτε το βίντεο

Όλο και περισσότερες γυναίκες, οι οποίες δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή της καριέρας τους, σπάνε τη σιωπή τους και  αποκαλύπτουν το ένοχο κοινό μυστικό του Χόλιγουντ.  Ανάμεσά τους οι Ρις Γουίδερσπουν, Τζένιφερ Λόρενς  και Λένα Χίντεϊ.

Η ηθοποιός του game of thrones Λένα Χίντεϊ είναι η τελευταία ηθοποιός η οποία κατηγόρησε τον Harvey Weinstein.

Η πικρή ιστορία της Λένα Χίντεϊ ξεκινά  πριν γίνει η διάσημη «Σέρσεϊ Λάνιστερ» του Game of Thrones. Ήταν το 2005 όταν ο μεγαλοπαραγωγός Harvey Weinstein, την φλέρταρε ενοχλητικά στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Μερικά χρόνια αργότερα με την γνωστή του τακτική την προσκάλεσε στο δωμάτιό του δήθεν να διαβάσει ένα σενάριο. 

Μπροστά στη 18χρονη κόρη της, Άβα Φίλιπ, η Ρις Γουίδερσπουν αποκάλυψε πώς όταν ήταν 16 ετών παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από έναν σκηνοθέτη.

«Νιώθω πραγματική αηδία για τον σκηνοθέτη που με παρενόχλησε όταν ήμουν 16ετών και θυμό για τους ατζέντηδες και τους παραγωγούς που με έκαναν να νιώσω ότι η σιωπή μου ήταν προϋπόθεση για τη δουλειά μου».

Ο επικεφαλής των amazon studios παραιτήθηκε μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Και ο «θρύλος» της γυμναστικής, ο Ολυμπιονίκης Βιτάλι Σέρμπο κατηγορείται για βιασμό.. Η επίσης ολυμπιονίκης Τατιάνα Γκούτσου, έγραψε στο facebook ότι την βίασε πριν από 27 χρόνια.

 

Δείτε στο παρακάτω link ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

 

http://www.star.gr/tv/el/Pages/News.aspx?artId=9&artTitle=kentriko_deltio_eidiseon

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top