Ο διάσημος συγγραφέας Jo Nesbo ήρθε στην Ελλάδα

Δείτε το βίντεο

Ο διάσημος συγγραφέας Jo Nesbo ήρθε στην Ελλάδα και μίλησε στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.  Ο αντισυμβατικός Νορβηγός κλείνει μια 20ετή διαδρομή στη λογοτεχνία και το γιόρτασε με τους Έλληνες φαν του, κάνοντας ακόμη και αναρρίχηση στην…. Κάλυμνο!

«Στην Κάλυμνο πηγαίνω εδώ και 6-7 χρόνια είναι ένα πολύ ωραίο νησί και πιθανότατα εκεί υπάρχουν και οι καλύτερες συνθήκες για αναρρίχηση βράχων στον κόσμο» είπε ο ίδιος.

Αναρριχητής, δημοσιογράφος,  χρηματιστής,  ποδοσφαιριστής, ακόμη και … ροκ σταρ! Ο Nesbo έχει ζήσει πολλές ζωές…  Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 40 γλώσσες και έχουν πουλήσει πάνω από 36.000.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. 

«Εγώ στα βιβλία μου δουλεύω με ένα πρόγραμμα θέλω να έχω προγραμματίσει τα θέματα την πλοκή θέλω να πείσω τον αναγνώστη ότι έχω ιστορία να σου πω και που θέλω να καταλήξω για αυτό έχε μου εμπιστοσύνη, γράφω γιατί διαβάζω είναι η ίδια κοινωνική αντίδραση όταν είναι κάποιος με φίλους και ιστορίες ήμασταν μια οικογένεια που λέγαμε ιστορίες»

Ένα από τα best seller του ο «Χιονάνθρωπος» παίζεται τώρα στους κινηματογράφους.

Πριν φύγει από την Αθήνα, αφού υπέγραψε βιβλία και μοίρασε αυτόγραφα, ο Nesbo υποσχέθηκε ακόμη περισσότερο μυστήριο στο 12ο βιβλίο του, το οποίο έχει σχεδόν ολοκληρώσει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top