Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μπορεί να έχω κάνει λάθη στην προσωπική μου ζωή

Καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή

Για την προσωπική του ζωή και τη δημοσιότητα που εκείνη παίρνει, αλλά και για το πώς σκέφτεται πλέον το γάμο μετά το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, το πρωί της Τρίτης.

«Προσπαθώ να ζω τη ζωή μου. Νομίζω ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να έχω κάνει και τα λάθη μου, σαφώς, σε αυτό το κομμάτι. Προσπαθώ, όμως, να ζω τη ζωή μου. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Μπορεί σε όλο αυτό το κομμάτι να έχασα και τον έλεγχο, αλλά αυτό συμβαίνει. Θεωρώ, αν μη τι άλλο, ότι σε αυτό το κομμάτι ήμουν ειλικρινής. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να εξηγείς περισσότερο και καμιά φορά γελάω όταν βλέπω «Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο» κλπ. Δεν έχω να δηλώσω κάτι περισσότερο. Ένα γεγονός είναι ένα γεγονός. Όταν αρχίζεις κι εσύ να το σχολιάζεις, μπαίνεις σε μια διαδικασία που είναι φυσικό να το αναπαράγεις κι εσύ. Προτιμώ σε αυτό το κομμάτι να μην πω κάτι περισσότερο», είπε καλεσμένος στο Happy Day.

Όσο για το τι απάντησε όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε αν παραμένει υπέρμαχος του γάμου και της δημιουργίας οικογένειας; «Θα το δείξει η ίδια η ζωή. Είναι πράγματα που έχουν ανατροπές και δεν ξέρεις εν τέλει τι θα συμβεί στη ζωή σου», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top