Η Βασιλική Τρουφάκου στο star.gr: «Ναι, υπάρχει ο άντρας των ονείρων μου!»

Η δυναμική τηλεοπτική «Αθηνά» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Βασιλική Τρουφάκου: Ναι, υπάρχει ο άντρας των ονείρων μου

H Βασιλική Τρουφάκου ξεχώρισε από την πρώτη εμφάνισή της στο γυαλί. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που κλέβει τις εντυπώσεις στο νέο καθημερινό σίριαλ του Star «O άνδρας των ονείρων μου».

Μια από τις ομορφότερες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, μας συστήθηκε ως Μυρτώ στην τηλεοπτική κωμωδία «Κάτω Παρτάλι»(2014-2015), ενώ στη συνέχεια τη λατρέψαμε ως Στέλλα στην κωμική σειρά ‘’Daddy cool’’(2016).

Στο φετινό σίριαλ του Star, τη βλέπουμε στο ρόλο της Αθηνάς, μιας δυναμικής τηλεοπτικής παραγωγού. Η Αθηνά είναι είναι παντρεμένη με τον Τζακ (τον υποδύεται ο Δημήτρης Λιακόπουλος) και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Ζουν μακριά από συγγενείς, με εξαίρεση τη μητέρα της Αθηνάς, την Έλλη (την υποδύεται η Άννα Αδριανού).

Ο Τζακ είναι υιοθετημένος και δεν έχει γνωρίσει ποτέ τους πραγματικούς γονείς του, ενώ οι θετοί του γονείς ζουν στη Μεγάλη Βρετανία και δεν επεμβαίνουν στη ζωή των παιδιών τους. Αυτό το στοιχείο η Αθηνά το θεωρεί το πιο σημαντικό από όλα: έχει επιλέξει να παντρευτεί τον Τζακ διότι μαζί του δεν έχει στο κεφάλι της πεθερά και σόι που θα επηρέαζαν τη ζωή και την ευτυχία τους.

Συναντήσαμε στα backstage της σειράς την όμορφη ηθοποιό και μιλήσαμε για τη νέα συνεργασία, την «αθάνατη ελληνική οικογένεια», αλλά και τον άντρα των ονείρων της.

«Νοιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ, μέσα σε καλούς επαγγελματίες. Είναι μια πραγματικότητα της κρίσης θεωρώ, ότι πλέον δουλεύουμε με πιο καλούς συνεργάτες, γιατί εκτός από το ταλέντο ή την καταλληλότητα κάποιου για το ρόλο, είναι πολύ βασικό να υπάρχει καλή συνεργασία, κι αυτό υπάρχει σε αυτή την ομάδα!»

Η Αθηνά, η ηρωίδα της, εμφανίζεται δυναμική, απόλυτη και αφοσιωμένη στην καριέρα της. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε, έχουν αρκετά κοινά στοιχεία:

«Η Αθηνά μπορεί να δίνει βάση στην καριέρα της και να είναι πολύ δυναμική, αλλά με τον Τζακ είναι πάρα πολύ αγαπημένοι και αποφασισμένοι να δώσουν το καλύτερο στη σχέση τους. Ταυτόχρονα έχει τη φιλοδοξία της και κάνει αγώνα για την καριέρα της, κι αυτό υπάρχει και στη δική μου ζωή».

Με το συμπρωταγωνιστή της Δημήτρη Λιακόπουλο σε επεισόδιο της σειράς

«Προφανώς υπάρχει κάτι πίσω από όλο αυτό που έχει επιλέξει και θα το δούμε στην πορεία της σειράς γιατί. Η Αθηνά φοβάται μήπως εισβάλλει κάποιος στη ζωή της και της ανατρέψει τα δεδομένα της. Είναι ευτυχισμένη με τον τρόπο ζωής της - το χει πει άλλωστε πολλές φορές - και δε θέλει κανείς να της το αλλάξει αυτό.

Σαν προσωπικότητα, την έχω πολύ κοντά μου. Προσπαθεί για το καλύτερο, είναι καθαρή και δίκαιη. Θεωρώ λίγο σκληρή τη στάση της, αλλά πιστεύει ότι πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά κι όχι πίσω και είναι κάτι που πραγματικά το στηρίζει».

Όσο για την… «αθάνατη ελληνική οικογένεια», τόνισε η ταλαντούχα ηθοποιός, έχει κακά και καλά στοιχεία.

«Καταλαβαίνω ως ένα βαθμό γιατί η Αθηνά δε θέλει συγγενείς, κι εγώ πιστεύω πως το ζευγάρι πρέπει να έχει χώρο να βρει τις ισορροπίες του και να λειτουργεί ανεξάρτητο. Όπως εγώ δεν παρεμβαίνω στη ζωή κανενός, έτσι δε θα ήθελα να παρεμβαίνουν άλλοι στη δική μου.

Με το συμπρωταγωνιστή της Δημήτρη Λιακόπουλο σε επεισόδιο της σειράς

«Στις περιπτώσεις που το σόι παρεμβαίνει στη ζωή του ζευγαριού, δεν ξέρω αν φταίει το ίδιο το σόι. Νομίζω ότι οι άνθρωποι γενικά δεν έχουμε τόσο πολύ έντονο στο μυαλό μας ότι αυτός ο άνθρωπος είναι η ζωή σου! Νομίζουμε ότι τίποτα δεν είναι για πάντα, ότι υπάρχει και κάτι άλλο και κάποιες αξίες ζωής δε τις σκεφτόμαστε. Τείνουμε να ξεχνάμε ότι εν τέλει ο σύντροφός σου είναι η καθημερινότητά σου, είναι ο άνθρωπος που κοιμάσαι μαζί του κάθε βράδυ και σ’ αυτόν είναι που πρέπει να δίνεις προτεραιότητα».

Με το συμπρωταγωνιστή της Δημήτρη Λιακόπουλο 

«Ωστόσο, η ελληνική οικογένεια έχει και κάποια καλά στοιχεία. Εγώ θυμάμαι να μας πηγαίνει η μητέρα μου σε θείους, ξαδέρφια, επισκέψεις, εξόδους, κόσμο! Τώρα βλέπεις ζευγάρια κλεισμένα στο σπίτι με το μωρό τους, νομίζω πως παλαιότερα υπήρχε κάτι πιο ζωντανό, πιο υγιές μέσα στις οικογένειες. Λόγω και της κρίσης, οι άνθρωποι γίνονται πιο κλειστοί και πιο δύσκολοι».

Και ο άντρας των ονείρων μας; Υπάρχει τελικά;

«Ναι, υπάρχει! Αν ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, το μυρίζεσαι ενστικτωδώς και καταλαβαίνεις ότι το βρήκες. Πρέπει όμως να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και αληθινοί με τον εαυτό μας για το τι πραγματικά θέλουμε. Ο άντρας των ονείρων μας είναι αυτός που θα έχει αυτά τα 3 αληθινά στοιχεία που θέλουμε, κι ας μην έχει άλλα... 14 προτερήματα!»

Ο χρόνος περνά, το διάλειμμα έχει ήδη τελειώσει και η Βασιλική Τρουφάκου πρέπει να επιστρέψει στο πλατό και στον… άντρα των ονείρων της.

 

Της Σοφίας Γαλάνη

(s.galani@star.gr)

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top