Cindy Crawford: Τι της είπε η κόρη της όταν έμαθε ότι θα περπατήσουν στην ίδια πασαρέλα;

Δείτε το βίντεο

«Η κόρη μου μόλις πήρε την άδεια οδήγησης της. Πιστεύω πολύ περισσότερο στην οδήγηση της από την είσοδό της στον κόσμο του modeling. Το σημαντικό για τα παιδιά μου είναι ότι ξέρω πολλά για αυτόν τον χώρο και έτσι νιώθω ότι μπορώ να τους βοηθήσω καλύτερα!» είπε η Cindy Crawford.

Πέρασε κιόλας μία εβδομάδα από το φαντασμαγορικό φινάλε με το οποίο επέλεξε να κλείσει το show της η Donatella Versace, κανείς όμως δεν μπορεί να το ξεπεράσει μιας και ήταν πραγματικά το highlight της Milan Fashion Week.

Με 5 supermodels να περπατούν μέσα σε λαμπερά μάξι φορέματα προς τιμήν του αείμνηστου Gianni Versace, σίγουρα ήταν ένα act που θα μείνει στην ιστορία.

Η Cindy Crawford θυμάται τα 90s, τη χρυσή δεκαετία του modelling «σα να ήταν χθες»…

«Είχα να δω την Carla (Bruni) αρκετό καιρό σε σχέση με τις άλλες, αλλά έχει διαφορά το να τρώτε μαζί μεσημεριανό από το να περπατάτε δίπλα δίπλα στο catwalk. Νιώθουμε όλες μέλη της οικογένειας Versace, αυτό το brand ήταν ιδιαίτερα σημαντικό στο ξεκίνημα της καριέρας μου».

Αυτό βέβαια δεν ήταν το μόνο ωραίο στοιχείο της βραδιάς, αφού στην ίδια πασαρέλα με τη Cindy περπάτησε και η κόρη της, Kaia Gerber. «Εμένα με έκλεισαν πριν την Kaia – δε νομίζω ότι η Donatella είχε ιδέα πως η κόρη μου επρόκειτο να περπατήσει στα φετινά catwalks. Είχαμε ξεκινήσει να μιλάμε μήνες πριν σχετικά με το πώς θα γινόταν να συγκεντρωθούμε όλες προκειμένου να τιμήσουμε τον Gianni».

Πώς αντέδρασε όμως η Kaia όταν έμαθε ότι θα μοιραστεί το ίδιο runway με τη διάσημη μαμά της;

 «Περίμενε, δηλαδή θα βγούμε μαζί;» είπε στην μαμά της και η Cindy της απάντησε: «Ελπίζω όχι, δεν θα ήθελα να περπατήσω δίπλα σου, προτιμάω να είμαι με τις γυναίκες της ηλικίας μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top