O Roman Polanski κατηγορείται ξανά για βιασμό: Πρώην ηθοποιός καταγγέλλει ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικη!

«Ένιωθα ντροπή, χαμένη και μόνη»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Γαλλο- Πολωνός σκηνοθέτης Roman Polanski βρίσκεται αντιμέτωπος με μία ακόμα καταγγελία για βιασμό.

Η 61χρονη Γερμανίδα, Renate Langer, πρώην ηθοποιός και μοντέλο, κατήγγειλε στην ελβετική αστυνομία ότι ο διάσημος σκηνοθέτης την βίασε σε ένα σπίτι στο Γκστάαντ τον Φεβρουάριο του 1972, όταν ήταν εκείνη 15 ετών.

Η ίδια δεν είχε καταγγείλει την κακοποίηση στο παρελθόν, κυρίως επειδή ανησυχούσε για την αντίδραση των γονιών της. Μόνο ένας σύντροφός της γνώριζε για το περιστατικό.

«Η μητέρα μου θα πάθαινε καρδιακή προσβολή» εξήγησε και πρόσθεσε:  «Ένιωθα ντροπή, χαμένη και μόνη». Ο πατέρας της πέθανε το περασμένο καλοκαίρι και η μητέρα της πριν από δύο χρόνια, και αυτός είναι από τους κύριους λόγους που αποφάσισε να μιλήσει τώρα.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τέταρτη γυναίκα που σπάει τη σιωπής και καταγγέλλει δημοσίως σεξουαλική κακοποίηση από τον Roman Polanski.

Ο Polanski δήλωσε ένοχος για παράνομη σεξουαλική πράξη το 1977, με τη Samantha Geimer, όταν εκείνη ήταν 13, αλλά ο δικηγόρος του έχει αρνηθεί άλλες κατηγορίες τέτοιου είδους στο παρελθόν.

Τον Αύγουστο, μία γυναίκα στο Los Angeles, αναγνωρισμένη μόνο ως Robin M., δήλωσε δημόσια σε ένα ειδησεογραφικό συνέδρειο πως ο Polanski της είχε επιτεθεί σεξουαλικά το 1973, όταν ήταν 16 χρονών.

Το 2010, η Βρετανίδα ηθοποιός, Charlotte Lewis, κατηγόρησε επίσης τον Polanski για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 16 ετών.

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top