Crystal Hefner: Μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο του Hefner!

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του 91χρονου ιδρυτή του Playboy

Συντετριμμένη δηλώνει, σχεδόν μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του 91χρονου ιδρυτή του Playboy, Hugh Hefner, η σύζυγός του, Crystal.

Η 31χρονη έσπασε τη σιωπή της για πρώτη φορά από την προηγούμενη Τετάρτη, όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή.

«Δεν έχω καταφέρει να συνέλθω για να απαντήσω στους περισσότερους ανθρώπους και να τους ευχαριστήσω για τα συλλυπητήριά τους. Είμαι συντετριμμένη. Είμαι ακόμα σε άρνηση», είπε μιλώντας στο People η Crystal, που παντρεύτηκε τον ιδρυτή του Playboy το 2012.

Η ξανθιά καλλονή εξήγησε ότι η κηδεία έγινε το Σάββατο και ότι ο Hefner βρίσκεται πλέον εκεί που ήθελε να περάσει την αιωνιότητα, στο νεκροταφείο κοντά στο UCLA, εκεί όπου αναπαύονται η Merlyn Monroe και η Farrah Fawcett.

«Ήταν ένας ήρωας της Αμερικής. Ένας πρωτοπόρος. Μια καλή και ταπεινή ψυχή που άνοιξε τη ζωή του και το σπίτι του στον κόσμο», συνέχισε η 31χρονη.

«Ένιωσα πόσο πολύ με αγάπησε. Τον αγάπησα τόσο πολύ. Είμαι τόσο ευγνώμων. Μου έδωσε ζωή. Μου έδωσε κατεύθυνση. Μου δίδαξε την καλοσύνη. Θα νιώθω αιώνια ευγνώμων που βρέθηκα στο πλευρό του, κρατώντας το χέρι του και λέγοντάς του πόσο τον αγαπώ», συνέχισε η ξανθιά καλλονή.

«Άλλαξε τη ζωή μου, έσωσε τη ζωή μου. Με έκανε να νιώθω αγάπη κάθε μέρα. Ήταν ένας φάρος στον κόσμο, μία δύναμη που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Δεν υπήρξε ποτέ και δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Hefner», είπε επίσης.

Σύμφωνα με το TMZ, η Crystal θα κληρονομήσει από τον ιδρυτή του Playboy ένα σπίτι 7 εκατομμυρίων δολαρίων και 5 εκατομμύρια, βάσει συμφωνίας που είχαν κάνει στον γάμο τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top