Ακυρώνει τις συναυλίες του ο Marylin Manson μετά το ατύχημα που είχε on stage!

Αναρρώνει στο σπίτι του

Ακυρώνονται οι συναυλίες του Μarilyn Manson

Ο Marylin Manson  ακύρωσε τις εννέα επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες του στο πλαίσιο της περιοδείας Heaven Upside Down Tour, μετά το ατύχημα που είχε στη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας στη Νέα Υόρκη, όταν καταπλακώθηκε από τμήμα του σκηνικού ενώ τραγουδούσε.

«Ο Marylin Manson  αναγκάστηκε να ακυρώσει αρκετές από τις ημερομηνίες συναυλιών του τον Οκτώβριο από την περιοδεία του. Το βράδυ του Σαββάτου, ο θρυλικός perfomer υπέστη τραυματισμό επί σκηνής στο τέλος της παράστασης στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης με αποτέλεσμα να διακόψει το σόου. Νοσηλεύτηκε για τον τραυματισμό σε τοπικό νοσοκομείο και θα μεταφερθεί στο σπίτι του στο Λος Άντζελες», δήλωσε εκπρόσωπος του τραγουδιστή.

«Τα σόου από τη Βοστόνη στις 2 Οκτωβρίου μέχρι το Χιούστον στις 14 Οκτωβρίου θα επαναπρογραμματιστούν για αργότερα. Ο Manson ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στη σκηνή», προστίθεται στην ανακοίνωση. Το περιστατικό συνέβη περίπου μία ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας του Μanson.

Διαβάστε επίσης: H στιγμή που ο Μarilyn Μanson μεταφέρεται με φορείο στο νοσοκομείο μετά το ατύχημά του οn stage

Ο τραγουδιστής ερμήνευε εκείνη τη στιγμή τη γνωστή διασκευή του τραγουδιού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics μπροστά από δύο μεγάλων διαστάσεων ψεύτικα πιστόλια. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται να πλησιάζει και να αρπάζει το συγκεκριμένο κομμάτι του σκηνικού, ενδεχομένως θέλοντας να σκαρφαλώσει σε αυτό, το οποίο όμως κατέρρευσε πέφτοντας πάνω του.

Το συγκρότημα συνέχισε να παίζει για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη πριν αντιληφθεί τι έγινε και σταματήσει τη συναυλία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top