Νέο σημείωμα της πρώην του Jim Carrey πριν αυτοκτονήσει: «Με σύστησες στην κοκαΐνη, τις πόρνες και τις ασθένειες»

Οι αποκαλύψεις που "καίνε" τον ηθοποιό

To σημείωμα της πρώην του Jim Carrey που τον καίει

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα για τη σχέση της Cathriona White με τον πρώην σύντροφό της Jim Carrey, δύο χρόνια μετά την αυτοκτονία της make- up artist.

Στο σημείωμα που βρέθηκε πρόσφατα το οποίο είχε γράψει η ίδια στο iPad της στις 8 Απριλίου 2013, δύο χρόνια πριν βάλει τέλος στη ζωή της, η Cathriona κατηγορεί τον ηθοποιό πως της κατέστρεψε τη ζωή, αφού την «σύστησε στην κοκαΐνη, τις πόρνες και τις αρρώστιες».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η οποία έφερε στο «φως» το σημείωμα γράφτηκε την εποχή που οι δυο τους είχαν χωρίσει, αφού η make up artist κατηγόρησε τον ηθοποιό πως την κόλλησε έρπη και τον παρακάλεσε να προσέχει περισσότερο με τα άλλα κορίτσια: «Δεν σκέφτηκες ποτέ το στίγμα με το οποίο θα πρέπει να ζήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου, δεν ζήτησες ποτέ συγνώμη, δεν ρώτησες ποτέ αν μπορούσες να κάνεις κάτι ή να μου πεις ότι αισθάνεσαι άσχημα γι’ αυτό. Θέλω να προσέχεις όταν είσαι με άλλα κορίτσια και να προσέχεις το σώμα σου καθώς οι πράξεις σου επηρεάζουν άλλους ανθρώπους».

Από την πλευρά του ο  ηθοποιός υποστηρίζει πως ποτέ δεν είχε τον ιό και πως η ίδια τον κόλλησε προτού καν γνωριστούν.

Σημειώνεται πως το σημείωμα ανακαλύφθηκε από τους δικηγόρους της οικογένειας της Ιρλανδής make- up artist που αναζητούν στοιχεία για να κατηγορήσουν τον Carrey για το θάνατό της, καθώς υποστηρίζουν πως της έδωσε χάπια για να αυτοκτονήσει τα οποία είχε αγοράσει με πλαστό όνομα και μάλιστα χωρίς να την προειδοποιήσει.



Στη συνέχεια, μέσα σε λίγες γραμμές, περιγράφει πώς ο ηθοποιός της κατέστρεψε τη ζωή μέσα στα χρόνια που ήταν μαζί:

«Πριν από σένα μπορεί να μην είχα πολλά, αλλά είχα σεβασμό, ήμουν ευτυχισμένος άνθρωπος. Λάτρευα τη ζωή, είχα αυτοπεποίθηση και ήμουν περήφανη για τις περισσότερες αποφάσεις που είχα πάρει, σε γνώρισα, με σύστησες στην κοκαΐνη, τις πόρνες , την ψυχολογική κακοποίηση και τις ασθένειες. Έκανες πολλά καλά πράγματα για μένα, αλλά με διέλυσες ως άτομο, Jim ».

Ο Carrey, μετά την αποκάλυψη του σημειώματος, πόσταρε μια ανακοίνωση στο λογαριασμό του στο Twitter όπου κατηγορεί τους δικηγόρους της πρώην συντρόφου του και κατ' επέκταση την οικογένειά της πως την ενθάρρυναν να τον εκβιάζει, κατηγορώντας τον άδικα ότι την είχε κολλήσει τα εν λόγω νοσήματα και απειλώντας ότι θα μιλήσει στον Τύπο.

«Δεν είμαι υπεύθυνος για όσα αυτοί οι απελπισμένοι άνθρωποι έφεραν ακουσίως στην επιφάνεια σχετικά με την γυναίκα που λάτρευα. Ξεκάθαρα είχα τυφλωθεί από την αγάπη μου. Όπως και να έχει πάντα θα έχω κατανόηση και συγχώρεση για την Κατ και θα συνεχίσω να εστιάζω στις πολλές ευλογίες της ζωής», σχολίασε μεταξύ άλλων. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top