Όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες γονατίζουν κατά του Trump! Αποθεώθηκε ο Eddie Vedder των Pearl Jam

Συ συναυλία στο Tennessee

Με μία του κίνηση, ο Eddie Vedder τάχθηκε στο πλευρό των αθλητών, που δέχθηκαν σφοδρή επίθεση από τον Donald Trump, επειδή γονατίζουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: Πλήθος κόσμου στη συναυλία για το Charlottesville! Ο Pharrell Williams γονάτισε κατά του Trump


Σε μουσικό φεστιβάλ Pilgrimage στο Tennessee, ο frontman των Pearl Jam όταν βγήκε στη σκηνή γονάτισε μπροστά στους θαυμαστές του και τότε εκείνοι δίχως δεύτερη σκέψη άρχισαν να τον χειροκροτούν και να τον αποθεώνουν γι’ αυτήν του την κίνηση.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κήρυξε τον «πόλεμο» στους αθλητές του αμερικανικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι τους προηγούμενους μήνες εξέφραζαν τη διαμαρτυρία τους για την αστυνομική βία, γονατίζοντας, μένοντας καθισμένοι ή σηκώνοντας τη γροθιά τους κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Σε ομιλία του στην Αλαμπάμα, τους αποκάλεσε «καθίκια» και ζήτησε να τους διώχνουν από τις ομάδες τους.

Διαβάστε επίσης: Γονάτισαν στον Εθνικό Ύμνο δεκάδες παίκτες του NFL με στόχο να «γονατίσουν» τον Τrump!


Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως είναι η πρώτη φορά που ο Eddie Vedder δείχνει τα συναισθήματά του να φανούν. Και επειδή τα λόγια είναι περιττά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το παραπάνω βίντεο…

Διαβάστε επίσης: Ο Stevie Wonder γονατίζει και τάσσεται κατά του Τrump!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top