Στην Αθήνα η Carla Bruni για δύο συναυλίες!

Στις 23 και 24 Οκτωβρίου

Η Carla Bruni διασκευάζει στο νέο της άλμπουμ γνωστά αγγλικά hits και στα τέλη Οκτωβρίου παίρνει τον δρόμο για την μεγάλη τουρνέ της σε όλον τον κόσμο, με πρώτο σταθμό την πατρίδα μας.

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επισκέπτεται την Αθήνα Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου, δίνοντας -για πρώτη φορά- δύο συναυλίες στο Παλλάς με... «French Touch».

«Τα περισσότερα από αυτά είναι τραγούδια αγάπης. Η αγάπη είναι μια καλή βάση, όπως επίσης η απελπισία και η μοναξιά, όλα τους είναι υπέροχα θέματα για τραγούδια», είπε η Carla.

Η 49χρονη Iταλογαλλίδα σταρ η οποία στράφηκε στο τραγούδι και στην υποκριτική το 1997, ύστερα από μία σπουδαία καριέρα στο modelling έχει ήδη κυκλοφορήσει τρεις συλλογές, που πούλησαν πάνω από τρία εκατομμύρια κομμάτια

Η Bruni γνώρισε τον Nicolas Zarkozy σ' ενα dinner πάρτι το 2007, τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκαν και το 2011 απέκτησαν μία κορούλα. Οι αυξημένες υποχρεώσεις της ωστόσο ως Πρώτης κυρίας της Γαλλίας μέχρι το 2012 και ως μητέρας, δεν την εμπόδισαν να γράφει και να ερμηνεύει τραγούδια όπως αυτό που θα ακούσετε στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top