Πασίγνωστη τραγουδίστρια δίνει μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά: «Η θεραπευτική κάνναβη με βοηθά να τον αντιμετωπίσω»

Τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή

Kαλεσμένη στην αμερικανική εκπομπή «Today» βρέθηκε η Olivia Newton John, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά.

H 68χρονη τραγουδίστρια από την Αυστραλία αποκάλυψε ότι κάνει χρήση θεραπευτικής μαριχουάνας την οποία ο σύζυγός της, John Easterling, , καλλιεργεί για να απαλύνει τους πόνους και την ναυτία που είναι συνεπακόλουθα του καρκίνου και της χημειοθεραπείας.

«Έχουμε αυτή την εικόνα από τη δεκαετία του 1960, του κόσμου να κάθεται ένα γύρω και να γίνεται πίτα. Δεν νομίζω ότι πρόκειται γι' αυτό. Το φυτό είναι ένα θεραπευτικό φυτό. Νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξουμε την εικόνα που έχουμε γι' αυτό, γιατί με βοήθησε πολύ και βοηθά πολύ στον πόνο και τη φλεγμονή» τόνισε μιλώντας για την μαριχουάνα.

(Η Olivia Newoton  με την κόρη της Chloe Lattanzi)

Σημειώνεται ότι η σταρ του «Grease» διαγνώσθηκε πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 1992, όταν ήταν 43 ετών.

Σήμερα, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, υπάρχει κέντρο θεραπείας του καρκίνου, το οποίο φέρει το όνομά της και το οποίο προσφέρει στους καρκινοπαθείς μια ποικιλία ολιστικών θεραπευτικών μεθόδων, συμπεριλαμβανομένης της γιόγκα, του μασάζ, της τέχνης, της μουσικοθεραπείας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top