Μaria Menounos: Νέες αποκαλύψεις για τον όγκο στο κεφάλι - Έτσι κατάφερε να κρατήσει κρυφή την περιπέτεια της υγείας της

Όσα ανέφερε στην εκπομπή "The Dr. Oz Show

Menounos: Έλεγε τον όγκο της «Ντέμπι» για να τον κρύβει

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Maria Menounos μπήκε στο χειρουργείο προκειμένου να προχωρήσει σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλός της.

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια στέκεται πάλι στα πόδια της, χαμογελάει ξανά και δεν διστάζει να κάνει αποκαλύψεις για την περιπέτεια της υγείας της.

Μιλώντας στην εκπομπή The Dr. Oz Show, το επεισόδιο της οποίας θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα, αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφό το πρόβλημα της υγείας της.

 «Απλώς το κρατήσαμε πολύ μεταξύ μας και είχαμε έναν "κωδικό" γι' αυτό», ανέφερε εξηγώντας πως το κατάφερε χάρις σε μια... «έμπνευση» από την παιδική της ηλικία. 

«Λέγαμε τον όγκο "Ντέμπι", γιατί μεγάλωσα και ήθελα πάντα το όνομά μου να είναι Ντέμπι»,  με τον παρουσιαστή να απορεί: «Και ήθελες να είναι η Ντέμπι;».  «Ναι, έλεγα, "αχ, η Ντέμπι με πεθαίνει σήμερα"» απάντησε. 

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας της μητέρας τς, η οποία  έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο: «Πάνω από όλα αισθάνομαι πολύ τυχερή που λειτουργώ κανονικά και είμαι σχεδόν φυσιολογική και δεν έχω πια καρκίνο», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top