Τέσσερα νυφικά φόρεσε η σύζυγος του Τούρκου καναλάρχη στον γάμο τους!

Δείτε τις φωτογραφίες

Ο γάμος του Acun Ilicali και της Seyma Subasi έγινε με κά

Ο λαμπερός γάμος του Acun Ilicali και της Seyma Subasi έγινε στο Saint-Tropez!

Η σύζυγος του «mr. Survivor» φρόντισε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις, φορώντας, όχι ένα, αλλά… τέσσερα διαφορετικά νυφικά!

Η 27χρονη νύφη -που γνώρισε τον Τούρκο καναλάρχη πριν από επτά χρόνια, όταν εργαζόταν ως ενδυματολόγος στο τουρκικό Dancing with the Stars– δεν σταμάτησε να «βομβαρδίζει» τους followers της στο Instagram με βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο.

Ιδιαίτερη αίσθηση, πάντως, προκαλούν οι τέσσερις νυφικές δημιουργίες με τις οποίες εμφανίστηκε, η φθηνότερη εκ των οποίων κόστισε πάνω από 1.100 ευρώ!

Η αρχή έγινε την Δευτέρα, με ένα νυφικό Zimmermann, με βολάν και δαντέλες, από την κολεξιόν του για την περασμένη άνοιξη. Αν και πλέον δεν διατίθεται προς πώληση, η τιμή ενός παρόμοιου νυφικού που έχει βγάλει τώρα ο οίκος ανέρχεται σε 1.100 ευρώ.

Για το πάρτι που ακολούθησε η 27χρονη φόρεσε ένα νυφικό φόρεμα του Naeem Khan, του Αμερικανο-Ινδού σχεδιαστή που λατρεύουν σταρ, πριγκίπισσες και Πρώτες Κυρίες, από τη συλλογή για την επόμενη Άνοιξη και Καλοκαίρι.

 Σε στενή γραμμή, πολυτελές, σέξι, με δαντέλες διαφάνειες, ώμους έξω και εντυπωσιακή πλάτη, νεανικό και φίνο, ένα φόρεμα που η αξία του μπορεί να ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, με αυτό το φόρεμα διασκέδασε στο πρώτο πάρτι η σύζυγος του Τούρκου μεγιστάνα των μίντια. 

Και μπορεί το ζευγάρι να παντρεύτηκε τη Δευτέρα, ωστόσο οι εορτασμοί συνεχίστηκαν μέχρι την Τετάρτη, στο πάρτι έκαναν και μια... αναπαράσταση του γάμου με την 27χρονη να φορά ένα εντυπωσιακό νυφικό της Wera Wang. Κλασικό αλλά σέξι με διαφάνειες το νυφικό αυτό η κυρία Αλιτζαλί το αγόρασε 4.500 ευρώ: 

 

Και επειδή το Wera Wang ήταν ιδιαίτερα ογκώδες, μη επιτρέποντας στην κυρία Αλιτζαλί να διασκεδάσει με την ψυχή της το άλλαξε με ένα εντυπωσιακό Naeem Khan γεμάτο πέτρες. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top