Πασίγνωστη ηθοποιός διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Η περιπέτεια που έζησε με την υγεία της

Μια αποκάλυψη που συγκλόνισε τους fans της έκανε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Cosmopolitan η Αμερικανίδα ηθοποιός, Kate Walsh, η οποία έγινε γνωστή από το ρόλο της στην σειρά «Grey’s Anatomy».

Όπως εξομολογήθηκε, το 2015 διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Τα κυριότερα συμπτώματα ήταν η κούραση και η έλλειψη συγκέντρωσης για αυτό και η 49χρονη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς έκανε τότε μαγνητική τομογραφία.

«Δούλευα απίστευτα πολλές ώρες, μπορεί και 80 την εβδομάδα και αρκετά σκληρά. Οπότε η κόπωση δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για μένα. Σκέφτηκα ότι θα αλλάξω το πρόγραμμά μου και θα χαλαρώσω. Έπινα πέντε καφέδες την ημέρα και πάλι δεν μπορούσα να ξυπνήσω» είπε χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, όπως τόνισε, τα συμπτώματα χειροτέρεψαν, αφού άρχισε να έχει προβλήματα ισορροπίας και έντονους πονοκεφάλους. 

Τρεις ημέρες μετά την διάγνωση, η Kate Walsh υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνσή του όγκου, ο οποίος τελικά ήταν καλοήθης, στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες. 

«Ήμουν συγκλονισμένη» δήλωσε και πρόσθεσε «Δεν ήταν αυτό που περίμενα».

Η τηλεοπτική "Addison Montgomery" δεν δίστασε να στείλει και ένα μήνυμα μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Προέτρεψε τον κόσμο να κάνει εξετάσεις όσο πιο συχνά μπορεί. 

«Αν και έπαιζα την γιατρό στην τηλεόραση για χρόνια, δεν είχα σχέση μαζί τους στην κανονική μου ζωή. Οπότε αυτό που πέρασα με "ξύπνησε" και πλέον κάνω τις εξετάσεις που πρέπει».

Πηγή φωτο και βίντεο: AP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top