Συγκλονίζει η πρώην πασίγνωστου ηθοποιού: Τον κατηγορεί ότι την ξυλοκόπησε και την έσπρωξε από τις σκάλες!

Ζητά αποζημίωση 1.000.000 δολαρίων

Η  Elsie Hewitt κατηγορεί τον Phillippe για ξυλοδαρμό

Μπλεξίματα με την Δικαοσύνη έχει ο Ryan Philippe, καθώς η πρώην σύντροφός του, Elsie Hewitt, τον κατηγορεί πως την ξυλοκόπησε ενώ ήταν μεθυσμένος.

Το μοντέλο ισχυρίζεται ότι όλα συνέβησαν όταν πήγε στο σπίτι του πρωταγωνιστή του «Shooter» στις 4 Ιουλίου για να μαζέψει τα πράγματά της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «The Blast», το 21χρονο μοντέλο κατηγορεί τον 43χρονο ηθοποιό ότι την χτύπησε και την έριξε από τις σκάλες βρίζοντάς την, ενώ του ζητάει αποζημίωση 1.000.000 δολάρια.

Μάλιστα, στο έγγραφο της αγωγής αναφέρεται ακόμη ότι το μοντέλο είδε πολλές φορές τον Phillipe να κάνει μπροστά της χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως κοκαΐνη, έκσταση, μαγικά μανιτάρια και στεροειδή.

«Ο Philippe συνδύαζε συχνά τις ουσίες αυτές με την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ και συχνά παρουσίαζε συμπτώματα αλκοολισμού και κατάχρησης ουσιών, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών στη διάθεσή του και εκρήξεων θυμού» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η πλευρά του ηθοποιού διαψεύδει τις κατηγορίες, ενώ υποστηρίζει πως η Hewitt «έστησε» τον ξυλοδαρμό της. O Philippe «θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και θα το κάνει», είπε πηγή από το περιβάλλον του.

Από την άλλη, ο συνήγορος της Hewitt, Keith Fink διαψεύδει τους ισχυρισμούς που θέλουν την πελάτισσά του να έχει υποβάλει την αγωγή με κίνητρο τη δημοσιότητα και τα χρήματα, τονίζοντας στο People ότι η πελάτης του θέλει απλώς να πάρει θέση απέναντι στο πρόβλημα της οικιακής βίας. 

Για την ιστορία το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Απρίλιο και χώρισε τον Ιούλιο, ενώ η υπόθεση θυμίζει λίγο εκείνη του Johny Depp Amber Heard. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top