Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο

Τι δήλωσε για τον φίλο του ο Σταμάτης Φασουλής

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο

Το όνομά του μεσουράνησε στο χώρο της τηλεόρασης και της εγχώριας showbiz και γύρω του υπήρχε πάντα λάμψη και... πολύ glitter! Όμως, όλα δείχνουν ότι πλέον όλη αυτή η... αστερόσκονη έχει φύγει από τη ζωή του Γιώργου Μαρίνου, που σύμφωνα με δημοσίευμα, τα τελευταία χρόνια ζει απομονωμένος στο σπίτι του στη Βούλα, καταβεβλημένος από αρρώστιες!

Την ανησυχία του για εκείνον εξέφρασε και ο καλός του φίλος, Σταμάτης Φασουλής μιλώντας σε εφημερίδα. «Δυστυχώς δεν τον βλέπω πια τον Γιώργο, τον έχω χάσει. Δεν ξέρω, έχω πολύ καιρό να μάθω νέα του. Πήγε σε μια κλινική αποκατάστασης που ήταν κοντά στο σπίτι μου και τον έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα, αλλά μετά έχασα τα ίχνη του. Κατάλαβα ότι δεν ήθελε. Νόμιζε ότι εγώ τον αναγκάζω να είναι εκεί. Τον καταλαβαίνω τώρα, αλλά έπρεπε να είναι εκεί. Γιατί τώρα δεν ξέρω αν τον φροντίζουν, σε ένα σπιτάκι έμαθα ότι μένει. Δεν ξέρω καν αν παίρνει τα φάρμακά του. Δεν έχω καμία επαφή», είπε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Spirto», ο αγαπημένος showman αρνείται να δει ή να μιλήσει με κάποιον και παλεύει μόνος του για τη ζωή του, με αξιοπρέπεια και δεν θέλει κανένας να τον λυπάται.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top