Η νέα σειρά ρούχων της Heidi Klum ήρθε στην Ελλάδα!

Βρίσκεται στα… ράφια μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

Το Νεοϋορκέζικο στιλ και η κλασική γοητεία του Μανχάταν ενέπνευσαν στη Heidi Klum μια συλλογή ρούχων που φιλοδοξεί να προσφέρει χαρά και αυτοπεποίθηση σε κάθε γυναίκα.

«Μιλάμε μία σειρά μόδας η οποία όχι μόνο είναι φορέσιμη και καταπληκτική και πανέμορφη και fashion forward, δηλαδή είναι πάρα πολύ μοντέρνα, αλλά είναι και πολύ οικονομική», δήλωσε στην κάμερα του Star, η Βίκυ Καγιά

Η κολεξιόν που παρουσιάστηκε σε μία λαμπερή εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα γυναικείων ενδυμάτων και παπουτσιών όπως φούστες, τοπ, τζάκετς, μπουφάν καμπαρτίνες, καθώς και μποτάκια.

Η PR Manager της Lidl Hellas, Νατάσα Κόπση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέχρι σήμερα η Lidl Hellas δεν είχε συνδεθεί με τη μόδα, αλλά θέλουμε να κάνουμε αυτήν την αλλαγή και να εκπλήξουμε ευχάριστα τους πελάτες μας. Από 18 Σεπτεμβρίου όλοι οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να βρουν και στα 219 καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα την υπέροχη αυτή συλλογή που έχει σχεδιάσει η Heidi Klum και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες».

Στη συλλογή κυριαρχούν τα λεοπάρ μοτίβα τα οποία συνδυάζονται αριστοτεχνικά με το μπλε και το μαύρο.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top