Ατελείωτο πάρτι στην Τεχνόπολη με τους Locomondo και τον Tonino Carotone- Αποκλειστικές φωτο και βίντεο!

Η τελευταία συναυλία του συγκροτήματος για το φετινό καλοκαίρι

Με τα τραγούδια τους, την ενέργεια και την ζωντάνια που εκπέμπουν, οι Locomondo μετατρέπουν την κάθε συναυλία τους σε ένα ατελείωτο πάρτι, που τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός.

Κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα και κάτι τέτοιο συνέβη και το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου.

Το ραντεβού είχε δοθεί στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, εκεί όπου συναντήθηκε το συγκρότημα μαζί με τον Tonino Carotone για να ταξιδέψουν τους θαυμαστές τους στο τελευταίο πάρτι του φετινού καλοκαιριού.


Οι πύλες άνοιξαν λίγο μετά τις 20.00 και λίγη ώρα αργότερα η εκρηκτική συνάντηση των Locomondo με τον Tonino Carotone ήταν γεγονός!

Δεν ήταν μια απλή συνάντηση, αφού ήταν βασισμένη στην συνεργασία τους που ξεκίνησε πριν απο λίγο καιρό, αλλά αυτήν τη φορά επισφραγίστηκε με ένα ντουέτο που έγραψε ο Μάρκος Κούμαρης.

O τίτλος είναι La mulata Hermosa, είναι στα ισπανικά και είναι μία ιδιαίτερη Cumbia παιγμένη από τον Μάρκο με .......μπαγλαμά!!!

Η Cumbia είναι παραδοσιακός χορός της κεντρικής Αμερικής (κυρίως της Κολομβίας).

Εκτός όμως από το εν λόγω ντουέτο, οι Locomondo είχαν στις αποσκευές τους ένα ακόμα νέο τραγούδι, το 80’s που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Το star.gr, διασκέδασε με τα τραγούδια της και βέβαια εξασφάλισε για τους αναγνώστες του αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από την «μαγική» βραδιά!

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail: mskentzou@star.gr

Φωτορεπορτάζ: Θάνος Λαϊνας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top