Όλοι είχαν... υπολογίσει ότι η σχέση του Taylor Kinney και της Lady Gaga θα οδηγήσει στο γάμο. Αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς και τελικά το ζευγάρι χώρισε.

Για το τέλος που έβαλε στον αρραβώνα τους μίλησε η Mother Monster στο νέο ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για τη ζωή της, εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι ανάμεσα στους βασικούς λόγους που τους οδήγησαν σε χωριστούς δρόμους είναι η επιτυχία της, 

«Εγώ και ο Τέιλορ μαλώνουμε και αυτό είναι απαίσιο» λέει η σταρ της ποπ και συνεχίζει: «Τα όρια μου για ανοησίες από τους άνδρες δεν υπάρχουν πια. Στις σχέσεις πρέπει να προχωράς μαζί με τον άλλον». 

Όπως αποκαλύπτει, δε, δεν είναι η πρώτη φορά που της συνέβη, μιας και για τον ίδιο λόγο χώρισε και με τον Μάθιου Γουίλιαμς με τον οποίο έβγαινε πριν γίνει διάσημη, αλλά και τον ιδιοκτήτη μπαρ Λουκ Καρλ, με τον οποίο ήταν μαζί από το 2005 έως το 2011.

«Η προσωπική μου ζωή καταστράφηκε. Πούλησα 10 εκατ. δίσκους κι έχασαν τον Ματ. Πούλησα 30 εκατ. κι έχασα τον Λουκ. Έκανα μια ταινία κι έχασα τον Τέιλορ. Είναι σαν γίνεται μια ανταλλαγή. Είναι η τρίτη φορά που η καρδιά μου πληγώνεται έτσι» εξηγεί.