Ηand in Hand: 14 εκ. δολάρια σε μια ώρα μάζεψαν οι celebrities στον τηλεμαραθώνιο για τα θύματα τoυ τυφώνα Xάρβεϊ - Tο μήνυμα της Beyonce

Ποιοι έδωσαν το "παρών"- Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Τα πιο λαμπερά αστέρια του Hollywood ένωσαν τις δυνάμεις του για να στηρίξουν χιλιάδες θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ που έχουν ανάγκη.

Την Τρίτη το βράδυ τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του αθλητισμού πήραν μέρος στον τηλεμαραθώνιο με τίτλο «Hand in Hand:  A Benefit for Hurricane Relief».

Η εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά από όλα τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα και μέσα σε μία ώρα κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 14 εκατομμύρια δολάρια!

«Οι ηλικιωμένοι χρειάζονται αναπηρικά αμαξίδια και τα παιδιά χρειάζονται βιβλία και παιχνίδια, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται» δήλωσε η Beyoncé σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα: «Οι φυσικές καταστροφές δεν κάνουν διακρίσεις. Δεν βλέπουν εάν είσαι μετανάστης, μαύρος ή άσπρος, Ισπανός ή Ασιάτης, εβραίος ή μουσουλμάνος, πλούσιος ή φτωχός. Δεν έχει σημασία αν είστε από τον Τρίτο Κόσμο ή τον ποταμό Oaks, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».

Κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου, οι Stevie Wonder, Tori Kelly, Luis Fonsi, Usher και Blake Shelton παρουσίασαν εμπνευσμένα τραγούδια για τους τηλεθεατές, ενώ η Apple δώρισε πέντε εκατομμύρια δολάρια. 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ "ΠΑΡΩΝ"

Barbra Streisand

Tracy Morgan και Bruce Willis

Julianne Moore

Jon Stewart

Karolína Kurkova

Jamie Foxx

Hilary Duff

Κarlie Kloss

Πηγή φωτο και βίντεο: AP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top