Θρήνος! Διάσημοι τραγουδιστές πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

Θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή

Διάσημοι τραγουδιστές πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών!

Η αμερικανική country μουσική έχασε δύο μεγάλους καλλιτέχνες. Ο Don Williams και ο Troy Gentry πέθαναν την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου με λίγες ώρες διαφορά.

Ο Troy Gentry, ήταν  ένα από τα δυο βραβευμένα μέλη του country συγκροτήματος «Montgomery Gentry». Πέθανε έπειτα  από πτώση ελικοπτέρου, όπως επιβεβαίωσε επισήμως ο εκπρόσωπος της μπάντας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το ελικόπτερο κατέπεσε σε δάσος, μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Medford, στο New Jersey.
 

 



Ο Troy Gentry βρισκόταν στο ελικόπτερο, μεταβαίνοντας στο New Jersey για προγραμματισμένη συναυλία του.

Σωστικά συνεργεία έσπευσαν στην περιοχή και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 50χρονο Gentry, ο οποίος όμως δεν άντεξε και εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Νεκρός και ο πιλότος του ελικοπτέρου.

Troy Gentry

Ο Don Williams, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το χαλαρό στυλ ερμηνείας των τραγουδιών του, πέθανε σε ηλικία 78 ετών, μετά από σύντομη ασθένεια, σύμφωνα με το BBC.

Don Williams

Ξεκίνησε σόλο καριέρα το 1971 και 17 φορές ήταν στην κορυφή της λίστας των καλύτερων κάντρι τραγουδιών. Τα τραγούδια του, όπως «Gypsy Women» και «Tulsa Time» ερμήνευσαν διάσημοι τραγουδιστές όπως ο Eric Clapton και ο Peter Townshend.

Το 2010 μπήκε στο Hall of Fame της country μουσικής .

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top