H εντυπωσιακή είσοδος της Rihanna στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης!

Είχε «άγριες» διαθέσεις η τραγουδίστρια!

Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε  η Rihanna στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Η τραγουδίστρια παρουσίαζε την συλλογή που σχεδιάζει για την Puma, Fenty x Puma στο Παρίσι.

Για την τέταρτη collection που δημιουργεί για το γνωστό αθλητικό brand, η RiRi «ανέτρεξε» στο γνωστό sporty-chic ύφος που την χαρακτηρίζει.

Στο Park Avenue Armory, στο Manhattan, στήθηκαν μεγάλοι ροζ αμμόλοφοι όπου από πάνω τους μοτοσικλετιστές έκανα επίδειξη μοτοκρός σε όλη τη διάρκεια του fashion show.

Η ίδια η designer μπήκε μέσα πάνω σε μηχανή και αποχώρησε και μετά το τέλος του, αφού έκανε τον γύρο του διαδρόμου ως συνοδηγός μίας μοτοσικλέτας.

Στο show περπάτησαν όλα τα A-list μοντέλα, όπως οι: Adriana Lima, Joan Smalls, Slick Woods, Lexi Boling, Taylor Hill, Stella Maxwell, Adwoa Aboah και Grace Elizabeth, αλλά και η 16χρονη κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber. Για το ανερχόμενο μοντέλο ήταν το τρίτο fashion show που έπαιρνε μέρος στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, μετά από αυτά των Οίκων Calvin Klein και Alexander Wang.

 Η athletic-inspired συλλογή της RiRi, Fenty x Puma, για τη σεζόν S/S 2018, περιλαμβάνει ολόσωμες φόρμες σαν αυτές που φοράνε οι ποδηλάτες, biker shorts, αθλητικά ολόσωμα μαγιό, parkas, backpacks και φουτουριστικά γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top