Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Βασίλη Δήμα στο Posidonio και οι επώνυμες παρουσίες!

Μαζί του η Κατερίνα Στικούδη και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του Βασίλη Δήμα στο ανανεωμένο Posidonio με την Κατερίνα Στικούδη και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Βασίλης Δήμας

Ο Βασίλης Δήμας εμφανίστηκε στη σκηνή του Posidonio ερμηνεύοντας το απόλυτο hit «ραγίζει η καρδιά μου». Συγκινημένος από την ενθουσιώδη υποδοχή με τις «διάσπαρτες φλόγες» και το ένθερμο χειροκρότημα των παρευρισκομένων δήλωσε πως το «ευχαριστώ» είναι μικρή λέξη για να περιγράψει αυτά που νιώθει τη συγκεκριμένη στιγμή.

Βασίλης Δήμας

Ο Βασίλης Δήμας παρουσιάζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα, που αποτελεί τη διαφορετική πρόταση στη διασκέδαση. Έχοντας χαρισματική επικοινωνία με το κοινό ερμηνεύει διαχρονικές επιτυχίες, δικά του τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, που φέρουν την σφραγίδα του ως συνθέτη, στιχουργού αναδεικνύοντας την καλλιτεχνική του πληρότητα. Σε σημεία του Β΄ προγράμματός του παράλληλα με τις αισθαντικές ερμηνείες του, ο Βασίλης Δήμας παίζει κιθάρα και μπουζούκι.

Βασίλης Δήμας

Η εκρηκτική και απαστράπτουσα, Κατερίνα Στικούδη διανύει την καλύτερη καλλιτεχνική της περίοδο και ενθουσιάζει το κοινό.

Βασίλης Δήμας

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με τις δυναμικές ερμηνείες του κρατά το κέφι στα ύψη. Μετά την επιτυχία του τραγουδιού του «Φταίω εγώ» ετοιμάζει την ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του.

Βασίλης Δήμας

Guest οι «Εκείνος και Εκείνος» που βάζουν τη δική τους σφραγίδα ενώ εντυπωσιάζει η Γιούλη Τάσσου. Ξεχωριστοί οι ταλαντούχοι: Γιάννης Αλεξόπουλος, Παναγιώτης Μπουραντώνης, Κατερίνα Κυριαζή, Χρύσα Μπανδέλη, Βασίλης Άνης.

Κατερίνα Στικούδη

Παρόντες στην πρεμιέρα του Posidonio ήταν στελέχη των δισκογραφικών εταιριών sonar και heaven, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Χρήστος Χολίδης, η Τζούλη Μασίνο, η Μαρία Ιακώβου, ο Νίκος Απέργης, ο θρυλικός Γιώργος Πολυχρονίου, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και οι δημιουργοί Γιάννης Φρασέρης, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης.

Κατερίνα Στικούδη

Σε δυναμικούς ρυθμούς ήταν κι η επόμενη βραδιά. Τη βραδιά του Σαββάτου στο Posidonio διασκέδασε η Ελένη Καρουσάκη. Δήλωσε ενθουσιασμένη με τον Βασίλη Δήμα και τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί προσωπικά.

Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ο Βασίλης Δήμας κατά τη διάρκεια του Β΄προγράμματός του, της παραχώρησε το μικρόφωνο όπου η Καρουσάκη τραγούδησε διαχρονικά κομμάτια και στο τέλος φώναξε: «Αγαπάμε τον Βασίλη Δήμα».

Χρήστος Χολίδης

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio θα είναι ξεχωριστές.

Ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγός του, Κατερίνα

Βασίλης Δήμας-Ελένη Καρουσάκη

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

Τζούλι Μασίνο

Βασίλης Δήμας-Ελένη Καρουσάκη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top