Ραγίζει καρδιές πασίγνωστος ηθοποιός! Η αποκάλυψη για την σπάνια ασθένεια του γιου του

Συγκιβήθηκε όταν ο 14χρονος 'εκανε τα πρώτα του βήματα

Η αποκάλυψη ηθοποιού για την σπάνια ασθένεια του γιου του

Mια τις στιγμές της ζωής του που ξεχωρίζει μίλησε ο Colin Farrell, σε συνέντευξη που έδωσε μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του Nicole Kidman στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Τορόντο, όπου προωθούν την ταινία «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου.  

Ο 41χρονος ηθοποιός, που στην ταινία υποδύεται ένα πατέρα αντιμέτωπο με μια φρικτή επιλογή, αποκάλυψε μια ιστορία από τη ζωή του την οποία θυμάται με μεγάλη συγκίνηση.

«Ήταν όταν ο γιος μου, James, έκανε τα πρώτα του βήματα λίγες εβδομάδες μετά τα τέταρτα γενέθλιά του. Ήταν ένα θέαμα ταυτόχρονα εκπληκτικό και τόσο συγκινητικό», λέει.  

Ο μεγάλος γιος του Colin Farrell, είναι σήμερα 14 ετών και πάσχει από το Σύνδρομο Άνγκελμαν, μία σπάνια νευρογενετική διαταραχή με συμπτώματα όπως διανοητική και αναπτυξιακή αναπηρία, διαταραχές του ύπνου, προβλήματα στην κίνηση και την ισορροπία, μαθησιακές δυσκολίες και απουσία λόγου.  

Στο παρελθόν ο Farrell έχει δηλώσει πως ο ερχομός του James στη ζωή του  ήταν ο μοναδικός λόγος που τον έκανε να αποτοξινωθεί από όλες τις κακές συνήθειες του παρελθόντος και πως ο γιος του αποτελεί για εκείνον βασική πηγή έμπνευσης στη ζωή του. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top