«Μάγεψε» το πλήθος η Νατάσα Μποφίλιου! Ανέβηκε στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκε από τους θαυμαστές της

Πλούσιο φωτορεπορτάζ του star.gr από την μοναδική συναυλία

«Μάγεψε» τα πλήθη η Νατάσα Μποφίλιου!

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μία από τις πιο σημαντικές και αγαπητές ερμηνεύτριες της γενιάς της και οι συναυλίες της αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες θαυμαστές της και όχι μόνο.

Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε συναίσθημα. Με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα.

H ερμηνεύτρια έδωσε ραντεβού με τους θαυμαστές της, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Μαζί με τους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο παρουσίασαν την καλοκαιρινή εκδοχή της ΒΑΒΕΛ 2, βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντησή τους.

Μία παράσταση που θριάμβευσε το χειμώνα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στο εξωτερικό και κατάφερε να ταξιδέψει  σε όλη την Ελλάδα με ανανεωμένο ήχο και ύφος.

Θέμης Καραμουτίδης

Η Νατάσα Μποφίλιου ανέβηκε στη σκηνή και ταξίδεψε τους θαυμαστές της, οι οποίοι είχαν κατακλείσει από νωρίς τον συναυλιακό χώρο. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε μεγάλες  της επιτυχίες, ενώ έκανε  απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν.

Το star.gr, διασκέδασε με τα τραγούδια της και βέβαια εξασφάλισε για τους αναγνώστες του αποκλειστικές φωτογραφίες από την «μαγική» βραδιά!

 

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail: mskentzou@star.gr

Φωτορεπορτάζ: Θάνος Λαϊνας

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top