Ξάφνιασε το twitter ο 20χρονος γιος του Michael Jackson, Prince, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη σε βρετανικό κανάλι

Έκανε εντύπωση με την σοβαρότητά του και το λόγο του

Tην πρώτη του συνέντευξη σε βρετανικό κανάλι και συγκεκριμένα στην εκπομπή «This Morning» με τους Phillip Schofield και Holly Willoughby έδωσε ο γιος του Michael Jackson, Prince.

Ο 20χρονος, ο οποίος δίνει σπάνια συνεντεύξεις, καθώς θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε για την φιλανθρωπική του οργάνωση «Heal LA» αλλά και τη ζωή του μετά το θάνατο του πατέρα του, πριν οχτώ χρόνια.

Ερωτηθείς γιατί ο βασιλιάς της ποπ κάλυπτε το πρόσωπο του Prince αλλά και των αδελφών του –Paris και Blanket- με μάσκες όταν ήταν παιδιά, απάντησε:

«Μου αρέσει να κρατάω την ιδιωτική μου ζωή μακριά από τα φώτα. Αποκαλύπτω μόνο αυτά που θέλω να αποκαλύψω. Για αυτό ασχολούμαι με την παραγωγή. Επειδή είναι πίσω από τις κάμερες».

Όσο για το τι θυμάται από τον Michael Jackson; «Είναι δύσκολο κανείς να μιλήσει για τους γονείς του. Ο Michael Jackson ήταν υπέροχος και φοβερό πρότυπο. Ήταν το στήριγμά μας».

Μάλιστα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι δεν έχει πάρει τίποτα από τον πατέρα του. «Δεν μπορώ να τραγουδήσων, δεν μπορώ να χορέψω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά! Δοκίμασα να κάνω το Moonwalk και… αφήστε το!»

Η εμφάνιση του στην τηλεοπτική εκπομπή και οι απαντήσεις που έδινε ο 20χρονος Prince έκανε τρομερή εντύπωση στους τηλεθεατές με το twitter να έχει πάρει «φωτιά» από τα σχόλια.

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου έκαναν λόγο για ένα προσγειωμένο και γλυκομίλητο άτομο, ενώ κάποιοι άλλοι παρατήρησαν ότι είναι και πολύ σέξι.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top