H ευαίσθητη πλευρά της αγνώριστης πλέον Miley Cyrus: Ο λόγος που έβαλε τα κλάματα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

Δείτε το βίντεο

Η Μiley Cyrus θα μπορούσε να πει κανείς με ευκολία πως τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, όχι μόνο στην προσωπική της ζωή αλλά και στην καριέρα της. 

Από τότε που τα βρήκε ξανά με τον Liam Hemsworth είναι ένας άλλος άνθρωπος. Έχει αφήσει πίσω της την προκλητική συμπεριφορά, τα σέξι ρούχα και όλα αυτά που έκανε προκειμένου να γίνεται θέμα συζήτησης. 

Την Τετάρτη, η διάσημη ποπ σταρ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και ανακοίνωσε πως ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Happy Hippie Foundation δώρισε 500.000 δολάρια για τα θύματα του φονικού τυφώνα Harvey. 

Είναι και αυτή μία από τους σταρ που στέκονται στο πλευρό των θυμάτων. Μάλιστα, προκάλεσε εντύπωση όταν την ώρα που το ανακοίνωνε την έπιασαν τα κλάματα, δείχνοντας μια ακόμη πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού της. 

Διαβάστε επίσης: Οι celebrities στο πλευρό των θυμάτων του τυφώνα Harvey: Οι Kardashians προσφέρουν μισό εκατ. δολάρια!

«Θα βάλω τα κλάματα, δεν μπορώ να μιλάω για αυτό! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με στεναχωρεί τόσο πολύ, γιατί αλήθεια γίνομαι χάλια! Η γιαγιά μου κάθεται εδώ και η μητέρα μου είναι εδώ και εγώ πάω σπίτι μου στα 7 σκυλιά μου και αν δεν είχα όλα αυτά πια, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο», λέει ενώ ξεσπάει σε κλάματα.

«Χαίρομαι λοιπόν που μπορώ να βοηθήσω και εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να βάλουν τους εαυτούς τους στη θέση αυτών των ανθρώπων». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top