Συγκινεί η Paris Jackson: Η τρυφερή φωτο και το μήνυμα οχτώ χρόνια μετά θάνατο του Michael Jackson

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram

Στο επίκεντρο βρέθηκε αυτές τις ημέρες η κόρη του Michael Jackson με αφορμή την εμφάνισή της στα MTV Video Music Awards, όπου έδωσε το «παρών» ξυπόλυτη και με αξύριστες μασχάλες, ενώ έστειλε και το μήνυμά της κατά του ρατσισμού.

Εκτός από την απάντηση που έδωσε στους επικριτές της, τρολάροντας μάλιστα τον εαυτό της, η 19χρονη Paris Jackson συγκίνησε μέσω Instagram.

Αιτία το μήνυμα για τον πατέρα της, τον βασιλιά της ποπ,  ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην πολυτελή έπαυλή του στις 25 Ιουνίου του 2009.

Η Paris ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία από τα '90s, στην οποία απεικονίζεται μαζί με τον Michael Jackson και έγραψε στη λεζάντα:

 «Ευχές στην αγάπη της ζωής μου, τον μοναδικό άνθρωπο που μου έδειξε τι πραγματικά σημαίνει πάθος, εκείνον που μου έδωσε σταθερές αξίες για να ζω και με έμαθε να ονειρεύομαι. Ποτέ ξανά δεν θα νιώσω αγάπη, όπως αυτή που ένιωθα μαζί σου. Είσαι πάντοτε μαζί μου και είμαι πάντοτε μαζί σου. Αν και δεν είμαι εσύ κι εσύ δεν είσαι εγώ, γνωρίζω βαθιά ότι είμαστε ένα. Και οι ψυχές μας δεν θα αλλάξουν ποτέ. Θα σε ευχαριστώ για πάντα για τη μαγεία που μου χάρισες».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top