Ζωή Λάσκαρη: Η απίθανη αποκάλυψη 58 χρόνια μετά και οι φωτο που βγαίνουν πρώτη φορά στο "φως"

Δείτε όλα όσα είπε άνθρωπος της οικογένειάς της

Ζωή Λάσκαρη: Η απίθανη αποκάλυψη και οι αδημοσίευτες φωτο

Μια απίστευτη αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη έκανε άνθρωπος της οικογένειάς της στο περιοδικό Down Town.  

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν η γνωστή ηθοποιός, το 1959, ταξίδεψε στην Αμερική για τον διαγωνισμό «Miss Υφήλιος», μια κοπέλα από την Ελλάδα την κατέδωσε πως έχει δώσει ψεύτικη ηλικία κι έτσι βρέθηκε μια ανάσα από την απέλασή της από την Αμερική.

(H Zωή Λάσκαρη ποζάρει ως μοντέλο για τον φακό του Κλεισθένη)

«Κερδίζει τον τίτλο της Star Ελλάς και  ταξιδεύει στην Αμερική για τον τίτλο Miss Υφήλιος. Εκεί, μια ανταγωνίστριά της από την Ελλάδα καρφώνει στις αρχές ότι έχει δώσει ψεύτικη ηλικία και απειλούν να την απελάσουν. Τελικά, τα καταφέρνει με τη βοήθεια μιας ισχυρής ελληνικής οικογένειας του Μαϊάμι να παραμείνει, αλλά αποκλείεται από τον διαγωνισμό. Έζησε έναν χρόνο εκεί παίζοντας σε σποτάκια και τελικά γύρισε πίσω. Την ανακαλύπτει ο Φίνος και την κάνει πρωταγωνίστρια στον “Κατήφορο”. Και εκεί ξεκινάνε όλα», είπε χαρακτηριστικά στο Down Town άνθρωπος της οικογένειάς της.

Στη συνέχεια, ο έμπιστος συνεργάτης της επί 10 χρόνια Γιώργος Σιδέρης, που είχε αναλάβει να γράψει τη βιογραφία της, εξηγεί στο Down Town γιατί άλλαξε το όνομά της από Κουρούκλη σε Λάσκαρη:

«Υπάρχει μια διχογνωμία για το πώς βαφτίστηκε “Λάσκαρη”. Η Ζωή υποστήριζε ότι της έδωσε ο Φίνος. Άλλοι λένε ο Δαλιανίδης. Το σίγουρο είναι ότι προέρχεται από τον δρόμο Λασκάρεως, που είναι κάθετη στη Χαριλάου Τρικούπη. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η Ζωή δεν γνώριζε για την αλλαγή. Το έμαθε όταν είδε την αφίσα της πρώτης της ταινίας. Δεν αντέδρασε. Ήταν “ότι πει ο Φίνος”».

Την ίδια ώρα το περιοδικό βγάζει στο «φως» αδημοσίευτες φωτο της μεγάλης σταρ

Η Ζωή στο αυτοκίνητό της, έξω από το σπίτι της, το 1968

Στον κήπο του σπιτιού της, φορώντας περούκα γιατί της άρεσε να αλλάζει στυλ

Φωτογράφιση του 1968, στο σπίτι της στο Κολωνάκι, με την κόρη της Μάρθα.


Αδημοσίευτη φωτογραφία του 1963, όπου η Ζωή Λάσκαρη, μαζί με την ξαδέρφη της ποζάρουν με θαυμαστές τους, για τον Διαγωνισμό "Συναντήστε το αγαπημένο σας Αστέρι".
 

Με την Μάρθα το 1968.


 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top