Επέστρεψε με άγριες διαθέσεις η Taylor Swift: Το νέο της single «Look What You Made Me Do» είναι γεμάτο σπόντες!

Ποιον "καρφώνει" η τραγουδίστρια

Αφού έκανε τους fans της να απορήσουν με την κίνησή της να σβήσει όλες τις φωτο της και ό,τι υλικό είχε ανεβάσει στα social media, η Taylor Swift επιστρέφει στο προσκήνιο!

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο νέο της single από το νέο της album «Reputation» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για το «Look What You Made Me Do», το οποίο όσοι το άκουσαν αμέσως κατάλαβαν ότι οι στίχοι του περιέχουν… σπόντες.

Όσο για το που απευθύνονται; Τα περισσότερα ξένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως τα καρφιά πηγαίνουν εναντίον του Kanye West (και της συζύγου του Kim Kardashian) αφού η Taylor μάλλον δεν ξέχασε τα όσα έχουν συμβεί.

Υπενθυμίζεται πως η κόντρα ξεκίνησε με το βιντεοκλίπ και του στίχους του τραγουδιού Famous του Kanye West όπου αναφέρονταν το όνομα της Taylor και ο Kanye έλεγε πως "θα έκανα σεξ με την Taylor" και "εγώ έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη" . 

Η Taylor τότε απειλούσε με μηνύσεις και η Kim Kardashian έσπευσε να δημοσιεύσει μέσω social media βίντεο με ηχητικό ντοκουμέντο από τηλεφώνημα μεταξύ της Taylor και του Kanye όπου η Swift φαίνεται πως όχι μόνο γνώριζε για τους στίχους αλλά  η ίδια ακούγεται να προτείνει και συνεργασίες και να δίνει συμβουλές για  το πώς να χειριστούν τα media για να έχουν μεγαλύτερη δημοσιότητα!

Αυτό το... ξεμπρόστιασμα της Taylor προκάλεσε μεγάλο πλήγμα στη δημόσια εικόνα της τραγουδίστριας και ίσως για αυτό το νέο της άλμπουμ λέγεται Reputation.

Μάλιστα, προς το τέλος του βίντεο, την ακούμε να λέει “I’m sorry, the old Taylor can't come to the phone right now. Why? Oh, because she’s dead.” (Συγνώμη, η παλιά Taylor δεν μπορεί να έρθει στο τηλέφωνο αυτή τη στιγμή. Γιατί; Επειδή είναι νεκρή).

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το πρώτο άλπουμ της διάσημης τραγουδίστριας μετά το 2014. Ήδη κυκλοφόρησε και το teaser του video clip! 

Δείτε το βίντεο (Πηγή AP)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top