Φαίδων Γεωργίτσης για Ζωή Λάσκαρη: «Σε κάθε ερωτική σκηνή προσπαθούσα να τη φιλήσω όσο περισσότερο γινόταν»

Όσα εξομολογήθηκε στο Down Town

Φαίδων Γεωργίτσης: Η εξομολόγηση για τη Ζωή Λάσκαρη

Για την πρώτη του γνωριμία με την Ζωή Λάσκαρη μίλησε στο «Down Town» ο Φαίδων Γεωργίτσης, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι θαμπώθηκε από την ομορφιά της.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, στις ερωτικές σκηνές που είχαν στις ταινίες προσπαθούσε να τη φιλάει όσο περισσότερο γινόταν.

«Ήταν πάντα πολύ τυπική και πειθαρχημένη. Γνωριστήκαμε το 1963, στον Ίλιγγο. Εγώ τότε ήμουν 24 χρονών και η Ζωή μόλις 20. Στην πρώτη γνωριμία μας, μου δίνει το χέρι λέγοντάς μου: “Χαίρω πολύ” και μου σκάει ένα τεράστιο χαμόγελο. Αυτό ήταν, μαγεύτηκα. “Τι κορίτσι είσαι εσύ;” της λέω και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα σε κάθε ερωτική σκηνή προσπαθούσα να τη φιλήσω για όσο περισσότερο γινόταν. Το είχαν καταλάβει οι τεχνικοί και με πείραζαν» ανέφερε και πρόσθεσε:

Στο γύρισμα λέγαμε μεταξύ μας ότι ήταν η θεά Άρτεμις, γιατί το κορμί της θύμιζε άγαλμα. Την ίδια δεν την ενδιέφερε αν την ήθελαν όλοι οι άντρες. Την ενδιέφερε να τη θέλει ένας, εκείνος που ήταν κάθε φορά ερωτευμένη. Θυμάμαι έλεγε συχνά ότι ήθελε να μοιάσει στη Μελίνα Μερκούρη. Τη θαύμαζε για την κορμοστασιά, το περπάτημα και την ντομπροσύνη της. “Κοίτα την πώς περπατά. Σαν πέρδικα” μου έλεγε για εκείνη».

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στις ταινίες "Θαλασσιές οι χάντρες", "Μια κυρία στα μπουζούκια" και άλλες. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top