Η Jennifer Lopez ποζάρει με εσώρουχα και το αποτέλεσμα είναι... WOW!

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Jennifer Lopez ποζάρει με εσώρουχα

Ετοιμάζει ένα φαντασμαγορικό show στο Las Vegas, αυτήν την εβδομάδα και είπε να το προμοτάρει... βγαίνοντας από τα ρούχα της!

Η Jennifer Lopez φόρεσε το πιο λάγνο της βλέμμα και τα πιο σέξι της εσώρουχα και στήθηκε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό για λογαριασμό του περιοδικού Paper.

Η φωτογράφηση της 48χρονης Λατίνας, μάλιστα, έχει τον τίτλο  «Sin City», δηλαδή η «πόλη της αμαρτίας», κάτι που κρίνοντας και από το οπτικό αποτέλεσμα ταιριάζει... γάντι!

Παράλληλα με τις πόζες στον φακό, η JLo μίλησε για όλα όσα της αρέσουν στο Las Vegas και αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της πρόβας για το νέο show, απέκτησε μώλωπες στους γλουτούς της προσπαθώντας να βγάλει εις πέρας τις δύσκολες χορογραφίες, για τα τραγούδια «Jenny From The Block» και «Your Love Don't Cost A Thing».

«Νιώθω ότι πάντα προκαλώ τον εαυτό μου να γίνεται καλύτερος, να κάνω διαφορετικά πράγματα και να μην μείνω κολλημένη σε ένα πράγμα και να μεγαλώσω. Τώρα κάνω ένα ισπανικό άλμπουμ και θέλω απλώς να συνεχίσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου. Με κάνει ευτυχισμένη. Νομίζω ότι οι άνθρωποι εκπλήσσονται γιατί πάντα θέλουν να με έχουν στο μυαλό τους με όρια. "Εντάξει, είναι τραγουδίστρια" ή "Είναι χορεύτρια" ή "Είναι παραγωγός". "Δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά τα πράγματα". Και εγώ τους απαντώ, "Όχι, μπορώ, και θα τα κάνω όλα. Σας ευχαριστώ και είστε ευπρόσδεκτοι να με κρίνετε».

Απολαύστε τη!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top