Sinead O’ Connor: Τα σεξουαλικά υπονοούμενα στον Russel Brand μετά το σπαρακτικό βίντεο στο facebook

Έκανε τους fans της να απορούν με την συμπεριφορά της!

Sinead O’ Connor:Τα σεξουαλικά μηνύματα στον Russel Brand

Τους θαυμαστές να… απορούν με την συμπεριφορά της έκανε η Sinead O’ Connor λίγες ημέρες μετά το σπαρακτικό της βίντεο στο facebook, στο οποίο έκανε έκκληση για βοήθεια, τονίζοντας ότι πάσχει από κατάθλιψη και πως σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Η 50χρονη Ιρλανδή τραγουδίστρια, που μεσουράνησε στα 90’s με το «Nothing Compares to Υou», έστειλε πάλι μέσω facebook ένα μήνυμα στον Russel Brand προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τη δημόσια στήριξή του. Ωστόσο, το εν λόγω μήνυμα ήταν γεμάτο σεξουαλικά υπονοούμενα!

 «Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ για την όμορφη υποστήριξή σου. Πάντα ένιωθα μεγάλη φιλία για σένα. Θα μπορούσα επίσης να ρίξω κι ένα καλό πήδημα, για να είμαι ειλικρινής. Ο τελευταίος άντρας που άγγιξε το κορμί μου μού πήρε το σύστημα αναπαραγωγής πριν δυο χρόνια... οπότε αν όντως θέλεις να γίνεις μέρος στο ταξίδι ανάρρωσης... έλα και βάλτο μου μέσα, αφέντη», ήταν το μήνυμα που απηύθυνε προς τον κωμικό ηθοποιό.

Λίγες ώρες αργότερα χτύπησε ξανά μέσω της προσωπικής της σελίδας. «Σε περίπτωση που μαζευτεί μεγάλη ουρά... μόνο με τον Russel θέλω να το κάνω... οπότε μην χάνετε χρόνο», ήταν το σχόλιό της.

O Russel Brand είναι αρραβωνιασμένος με την επί χρόνια σύντροφό του, Μabel. Ωστόσο, έχει παραδεχτεί ότι το 2009 ήταν ερωτευμένος με την O’ Connor. Εκείνη την περίοδο έβγαινε με την Katy Perry, αλλά δεν είχε διστάσει να δηλώσει στην Independent:

 «Πάντα υποθέτεις πώς θα ήταν ένα ρομάντζο με την αγαπημένη Sinead. Θα ήταν συναρπαστικό, έτσι δεν είναι; Δεν την έχω γνωρίσει ποτέ και δεν νομίζω πως θα την πλησίαζα αλλά σίγουρα θα ανυπομονούσα να με συστήσουν».   

Πάντως, όπως ανακοίνωσε η τραγουδίστρια από εδώ και στο εξής θα βρίσκεται σε διακοπές προκειμένου να αναρρώσει. «Αλλά ο Βrand μπορεί να με επισκεφθεί» σχολίασε με νόημα στο σχετικό ποστ, όπου και διευκρίνισε στους θαυμαστές της ότι δεν θα μπορεί να επικοινωνεί μαζί τους γιατί δεν θα έχει ούτε πρόσβαση στο Internet.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top