Δεν άντεξε ο ένας μακριά από τον άλλο: Πασίγνωστο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί μετά το χωρισμό!

Ο λόγος για τους Katy Perry – Orlando Bloom

Δεν άντεξε ο ένας μακριά από τον άλλο: Πασίγνωστο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί μετά το χωρισμό!

Ήταν μαζί και πολύ ευτυχισμένοι, χώρισαν, έπεσαν σε άλλες αγκαλιές, αλλά να που η ζωή τα έφερε έτσι και τελικά η Katy Perry και ο Orlando Bloom είναι και πάλι μαζί!

Το ζευγάρι έκανε κοινή εμφάνιση πρόσφατα σε συναυλία του Ed Sheeran, κάτι που φούντωσε τις φήμες για επανασύνδεση, αλλα τελικά πηγή από το κοντινό περιβάλλον και των δυο τους, επιβεβαίωσε τη σχέση, λέγοντας στο E!: «Ποτέ δεν έκοψαν την επικοινωνία όσο ήταν «χωρισμένοι,» αναφέρει η πηγή. Έκαναν ένα διάλειμμα επειδή έτσι ήταν καλό και για τους δύο τη δεδομένη στιγμή, αλλά βγαίνουν ξανά».

Και συνέχισε : «Η Katy και ο Orlando θέλουν να το κάνουν να δουλέψει αυτή τη φορά, οπότε προσπαθούν να επιδιορθώσουν τη σχέση τους. Έκαναν μερικές πολύ καλές συζητήσεις και έχουν μεγαλύτερη κατανόηση στις ανάγκες τους. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά τα πράγματα δείχνουν θετικά».

Μάλιστα, η συγκεκριμένη πηγή τονίζει πως και η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός γνώριζαν τι θα ακολουθούσε μετά την κοινή τους έξοδο, αλλά δεν νοιάστηκαν, καθώς αγαπούν ο ένας τον άλλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top