Ζωή Λάσκαρη: Το μεγάλο μυστικό της ηθοποιού- Την Τρίτη το τελευταίο χειροκρότημα!

Στις 13:00 η κηδεία της

Το τελευταίο χειροκρότημα για ένα ακόμη αστέρι της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Στην τελευταία της κατοικία, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών - πλάι σε συναδέλφους με τους οποίους έγραψε ιστορία στη μεγάλη οθόνη της δεκαετίας του 60 - θα συνοδέψουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι τη Ζωή Λάσκαρη.

Διαβάστε επίσης: Ζωή Λάσκαρη: Σπάνιες φωτογραφίες από το προσωπικό αρχείο της

Το απόγευμα της 18ης Αυγούστου, όταν έγινε γνωστό πως η σπουδαία ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, αποχαιρέτησε τη.... «γυναίκα που τον μεγάλωσε» με ένα μήνυμα στο facebook. 

H σύζυγος του αξέχαστου ηθοποιού, Μαρία Μπάρκουλη,  αποκαλύπτει στο Star το βαθιά ανθρώπινο πρόσωπο, της Ζωής , φανερώνοντας ένα ... κρυμμένο μυστικό !

«Από τότε που ήταν ο Νικος μου δύο χρονών θέλησε να της δώσουμε ένα αριθμό λογαριασμού να μπορέσει να βοηθήσει αυτό το παιδί να μεγαλώσει καλά, κι έτσι κι έγινε , αλλά με την προϋπόθεση να μην ειπωθεί ποτέ και πουθενά τίποτα.  Η φιλία της με τον Αντρέα ήταν το κάτι άλλο...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, μια ημέρα πριν το... μεγάλο αποχωρισμό η μικρότερη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη,  προσπαθεί ακόμα να...συνειδητοποιήσει πως η αγαπημένη της μητέρα δεν θα είναι πια κοντά της, ενώ συγκλονισμένοι για το θάνατό της είναι η καλή της φίλη Νόνικα Γαληνέα και ο Δάνης Κατρανίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top