Διάσημος Έλληνας τραγουδιστής: «Μου έχουν φάει πολλά χρήματα»!

«Έγινα πιο καχύποπτος και προσέχω περισσότερο»

Έλληνας τραγουδιστής: «Μου έχουν φάει πολλά χρήματα»!

Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ένας  καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Εδώ και 35 χρόνια εργάζεται ασταμάτητα, δίνει στο τραγούδι συνεχώς νέα πράγματα και ξεχωρίζει για την αγάπη του για τον συνάνθρωπό του και την βοήθεια  που προσφέρει χωρίς να την διαφημίζει.

Ο ΛΕ ΠΑ παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρήματα που έπαιρνε για μία του εμφάνιση, ενώ αποκάλυψε πως του έχουν «φάει» και πολλά λεφτά.

Στο παρελθόν, οι μεγαλύτεροι που τα έσπαγαν με τον Λευτέρη Πανταζή, ήξεραν πως είναι ένα από τα πρώτα ονόματα στην πίστα- αν όχι το πρώτο. Και φυσικά από τους πιο ακριβοπληρωμένους.

«Δεν υπάρχουν σήμερα αυτά τα ποσά». Μάλιστα, παραδέχτηκε πως είχε πάρει ακόμα και ένα εκατομμύριο  για μια εμφάνιση. «Ναι σε μια εμφάνισή μου είχα πάρει και τόσα. Όμως άλλαξαν τα μεροκάματα. Παρακαλάς για να έχεις δουλειά, να υπάρχεις στον χώρο. Πολλοί καλλιτέχνες δεν βρίσκουν δουλειά και κάνουν άλλες…πρωινές! Καλλιτέχνες με επιτυχίες στο ενεργητικό τους δεν μπορούν να ζήσουν από το τραγούδι και έχουν ανοίξει μαγαζί».

Ο ίδιος που είχε επιχειρήσεις (καφετέριες και καντίνες σε παραλία) και ζούσε αρκετό κόσμο μέσα από αυτές, αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο. «Καφέ, μαγαζί, τα περισσότερα τα έχω κλείσει γιατί δεν άντεξα οικονομικά για να αντέξεις και εσύ κλείνεις την επιχείρηση. ξέρω πολλούς επιχειρηματίες που οι περισσότεροι φυτοζωούν».

Πώς βλέπει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια;

«Ο κόσμος έχει πιεστεί πολύ, δεν περνά καλά, είναι στα πρόθυρα της φτώχειας και δεν μιλάμε για επιχειρηματίες που έχουν εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων έχει φτάσει στα όρια του».

Τον έχουν πλησιάσει για δανεικά στο παρελθόν, όταν πληρώνονταν αδρά οι καλλιτέχνες;

«Χρόνια γίνεται αυτό. Μου ζητάνε δανεικά και μακάρι να έχω πάντα να τους δίνω. Ακόμα και τώρα, όμως όταν δεν έχεις να δώσεις στεναχωριέσαι.»

Χρήματα έχει χάσει;

«Πολλά μου έχουν φάει! Ο πρώτος τα παθαίνει όλα. Και συνεργασίες μου έχουν φάει. Είναι μέσα στη δουλειά μας αυτά. Από τότε όμως έγινα πιο καχύποπτος και προσέχω περισσότερο».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top