Πιάστηκε...στα πράσα! Διάσημος ηθοποιός έκανε sex μέσα στο τρένο

Στο μήνα του μέλιτος!

Σε πικάντικες αποκαλύψεις προέβη, ο  Bryan Cranston κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Conan O Brien την περασμένη Πέμπτη.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Walter White στο Breaking Bad, εξομολογήθηκε τι συνέβη στο μήνα του μέλιτος με την γυναίκα του το 1989.

Όπως ανέφερε, θα ταξίδευε με τρένο από την Ελβετία στην Ιταλία και ακριβώς πριν την επιβίβαση, ο ταξιδιωτικούς τους πράκτορας τους αποκάλυψε πως το τρένο θα περνούσε μέσα από μια σήραγγα για περίπου 50 λεπτά και ήταν παράδοση των νεόνυμφων να «εκμεταλλεύονται» αυτό το χρόνο στο σκοτάδι.

Ειδικότερα, δήλωσε: «Πρόσφατα με την όμορφη σύζυγο μου την Robin γιορτάσαμε 28 χρόνια γάμου. Όταν βρισκόμασταν στο ταξίδι του μέλιτος στην Ευρώπη, έπρεπε να πάμε από την Ελβετία στην Ιταλία και από το πρακτορείο μας πρότειναν να πάρουμε το τρένο. «Παρεμπιπτόντως, στο τρίτο τούνελ θα βρίσκεστε για 50 λεπτά. Παραδοσιακά τα ζευγάρια εκμεταλλεύονται αυτό το χρόνο».

Έτσι κι έγινε και όταν το τρένο στο οποίο ήταν επιβιβασμένοι με το αυτοκίνητο τους, μπήκε στο τούνελ το ζευγάρι έπιασε δουλειά. «Περνούσαμε ωραία απολαμβάνοντας τον έρωτα, αλλά σύντομα άρχισα να βλέπω τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας μου και υπέθεσα πως τα μάτια μου είχαν αρχίσει να συνηθίζουν στο σκοτάδι. Όμως έκανα λάθος. Αντιλήφθηκα πως ήταν το φως της ημέρας και εμείς ήμασταν γυμνοί μέσα στο αμάξι με οικογένειες τριγύρω μας. Κάποια παιδάκια γέλαγαν ενώ η γιαγιά τους φώναζε «όχι όχι μην κοιτάτε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top