Στα δικαστήρια η Taylor Swift-Κατηγορεί DJ για σεξουαλική παρενόχληση- "Το χέρι του έμεινε κολλημένο πίσω μου"

Δείτε τι κατέθεσε η διάσημη τραγουδίστρια

Στα δικαστήρια η Swift-Κατηγορεί DJ ότι την χούφτωσε

Ενώπιον των ενόρκων βρέθηκε η Taylor Swift καθώς κατηγορεί τον πρώην ραδιοφωνικό παραγωγό του «KYGO», David Mueller, ότι το 2013 χούφτωσε στα παρασκήνια ενός meet-and-greet.

Την Πέμπτη, η διάσημη ποπ σταρ κατέθεσε τονίζοντας ότι ο DJ David Mueller έχωσε το χέρι του κάτω από τη φούστα της και προχώρησε σε μία άσεμνη χειρονομία.  

(Η επίμαχη φωτο)

«Το χέρι του έμεινε κολλημένο πίσω μου καθώς απομακρυνόμουν από κοντά του» δήλωσε η Swift κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

«Με χούφτωσε, ξεκάθαρα. Με χούφτωσε για πολλή ώρα», πρόσθεσε.  

«Ήταν σοκαριστικό. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν κάτι παρόμοιο», ομολόγησε η Αμερικανίδα σταρ της ποπ, ενώ υποστήριζέ πως  προσπάθησε να απομακρυνθεί όσο πιο μακριά γινόταν από τον Mueller, αλλά δεν ήθελε να διακόψει την εκδήλωση και να απογοητεύσει όσους περίμεναν στην ουρά.

Μάρτυρας στο περιστατικό αυτό του 2013 έχει υποστηρίξει πως ήταν ο σωματοφύλακας της sWIFT, Γκρεγκ Ντεντ, ο οποίος επιμένει ότι το είδε, γεγονός που επιβεβαίωσε και η ίδια η τραγουδίστρια στους δικαστές, αλλά προκάλεσε γέλια, όταν είπε ότι θα έπρεπε κάποιος να βρίσκεται από κάτω της για να δει με τα μάτια του τη χειρονομία, προσθέτοντας «και δεν είχαμε κάποιον σωματοφύλακα εκεί».

Σημειώνεται ότι ο Aμερικανός DJ  μήνυσε τη σταρ το 2015, ισχυριζόμενος ότι η κατηγορία της τον οδήγησε να χάσει τη δουλειά του. Ακολούθησε άλλη μια κατηγορία από την Swoft που έκανε λόγο για επίθεση από τον DJ David Mueller. 

Στην ερώτηση «Πιστεύετε, ότι ο Mueller έπαθε ότι του άξιζε;» που έκανε ο συνήγορος του Gabriel McFarland, η σταρ είπε:

«Δεν νιώθω τίποτα για τον Mueller. Δεν τον ξέρω. Νομίζω πως αυτό που έκανε ήταν ποταπό, τρομακτικό και σοκαριστικό.»

Ο  Mueller αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν έκανε καμία χειρονομία εναντίον της Swift. Σχολιάζοντας, μάλιστα, την επίμαχη φωτογραφία, την έχει χαρακτηρίσει «περίεργη» αλλά επιμένει ότι ακούμπησε την τραγουδίστρια στα πλευρά και όχι στα οπίσθια.   Ο συνήγορος του Mueller με τη σειρά του τόνισε ότι το χέρι του πελάτη του «δεν βρίσκεται κάτω από τη φούστα της Swift και το ρούχο δεν ανασηκωμένο καθ' οποιονδήποτε τρόπο».   Παραδέχτηκε ακόμη στο δικαστήριο ότι τέτοιες χειρονομίες είναι λάθος, αλλά το να κατηγορείς κάποιον ψευδώς για μία τέτοια πράξη είναι απαράδεκτο.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top