Στη χώρα μας και ο Τζουντ Λο: Οι διακοπές του μαζί με την 16χρονη κόρη του και τον φίλο της!

Οι φωτο στο Instagram

O ένας σταρ μετά τον άλλον καταφτάνουν στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Αυτή τη φορά, την Ελλάδα επισκέφθηκε ο Τζουντ Λο! Ο Βρετανός ηθοποιός βρίσκεται στην Κέρκυρα, μαζί με την 16χρονη κόρη του, Αϊρις Λο, αλλά και ένα φίλο της, οι φωτογραφίες του οποίου πρόδωσαν την παρουσία τους στον τόπο μας.

>

 

Ο νεαρός που διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Instagram με το ψευδώνυμο «kelvinkinderbueno», έχει δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η Αϊρις Λο, εκείνος μόνος του με φόντο το ηλιοβασίλεμα ή επάνω σε γιοτ, αλλά και δίπλα στον Τζουντ Λο.

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες ο νεαρός δεν παρέλειψε να αναφέρει και την τοποθεσία τους, η οποία όπως θα δείτε παρακάτω είναι η Κέρκυρα!

Η Αϊρις Λο με τη σειρά της δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να χορεύει μπαλέτο με φόντο το ίδιο υπέροχο σκηνικό κατά τη δύση του ηλίου και παρά το γεγονός, ότι δεν έχει αναφέρει συγκεκριμένη τοποθεσία, είναι σχεδόν βέβαιο, πως πρόκειται για την ίδια.

Εντωμεταξύ, ο Τζουντ Λο βρέθηκε στην ταβέρνα Αντζελα, όπου δοκίμασε τοπικές γεύσεις σε ένα από τα ποιο παραδοσιακά εστιατόρια που λειτουργεί πάνω από 30 χρόνια και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Η φωτογραφία είναι από το εστιατόριο.

(Φωτο από corfunews)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top