Monadikospiti.gr: Δώρα με άρωμα καλοκαιριού – ελληνικά, χειροποίητα και ιδιαίτερα, σε φοβερές τιμές!

Με 3 κλικ διαλέγεις αυτό που θες και άμεσα έρχεται στην πόρτα σου έτοιμο να το χαρίσεις!

Monadikospiti.gr: Δώρα με άρωμα καλοκαιριού – ελληνικά, χειροποίητα και ιδιαίτερα, σε φοβερές τιμές!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο σκεφτόμαστε τι θα χαρίσουμε στη Μαρία, την Παναγιώτα και τη Δέσποινα! Είτε πρόκειται για την καλύτερη μας φίλη είτε για την εγγονή μας, το www.monadikospiti.gr έχει υπέροχες προτάσεις για όλες και μια από αυτές είναι τα ιδιαίτερα χειροποίητα δαχτυλίδια με τις ημιπολύτιμες πέτρες!

 

 

 

Δες το υπέροχο δαχτυλίδι με τον αμέθυστο εδώ

Επίσης αγαπημένα είναι τα κοσμήματα από τα κουκούλια – πρωτότυπα, προσιτά και με ελληνική σφραγίδα καθώς είναι κατασκευασμένα στο Σουφλί που έχει μεγάλη παράδοση στην εκτροφή μεταξοσκωλήκων!

Δες το κρεμαστό με τα κουκούλια εδώ

 

Για τα μικρά κοριτσάκια μας προτείνουμε εξαιρετικά χειροποίητα ξύλινα παιχνίδια όπως το καραβάκι το οποίο συναρμολογείται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους καλλιεργώντας έτσι την φαντασία των μικρών μας!

 

Δες το καραβάκι εδώ

Τέλος δεν αφήνουμε και τους άντρες της ζωής μας παραπονεμένους! Τους χαρίζουμε υπέροχα χειροποίητα δερμάτινα μπρελόκ, “βγαλμένα” από τη θάλασσα, τα υπέροχα θαλασσινά μας!

 

Δες το μπλε δερμάτινο ψάρι εδώ

Αν δεν θες να βγεις στα μαγαζιά και να ψάχνεις μέσα στη ζέστη το ιδανικό δώρο για την φίλη που γιορτάζει δεν έχεις παρά να μπεις στο site monadikospiti.gr και να βρεις αυτό που θες! Με 3 κλικ κάνεις εύκολα την παραγγελία σου ή απλώς καλείς στο 211-8008795!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top