Amber Heard: Μετά τον Johnny Depp χώρισε και με τον Elon Musk-Ο 45χρονος δισεκατομμυριούχος της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι!

Single ξανά η διάσημη ηθοποιός

Amber Heard: Xώρισε και τον Elon Musk

Mπορεί η Amber Heard να γύρισε σελίδα στην προσωπική τη ζωή μετά το χωρισμό της με τον Joηnny Depp, τελικά όμως είχε άλλη μια αποτυχημένη σχέση.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η ξανθιά καλλονή και ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματία, Elon Musk χώρισαν!

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο, η Heard είχε επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον 45χρονο ιδρυτή της SpaceX και της Tesla Motors με μια φωτογραφία στο Instagram.

Κατά τις φήμες η 31χρονη έχει διαλυθεί ψυχολογικά μετά από αυτόν τον χωρισμό, καθώς εκείνος ήταν αυτός που του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. «Εκείνος το τελείωσε πριν από περίπου μια εβδομάδα. Κάτι δεν του άρεσε με την συμπεριφορά της. Η Amber είναι πολύ χειριστική και εγωίστρια», σχολιάζει πηγή από το περιβάλλον του. 



Ο Musk, είναι ιδρυτής της Tesla και η περιουσία του αποτιμάται σε 12 δισ. δολάρια. Είναι επίσης ιδιοκτήτης της εταιρείας SpaceX, που εξειδικεύεται σε διαστημικά ταξίδια. Ο 45χρονος κατάγεται από την Νότια Αφρική και έχει ένα κοινό τουλάχιστον με την Amber Herad. Και εκείνος  πήρε πρόσφατα διαζύγιο από την ηθοποιό Talullah Riley, με την οποία χώρισε μια φορά το 2010 και την ξαναπαντρεύτηκε το 2012.

Η ίδια η Heard, σύμφωνα με την Daily Mail, είχε πει στον πατέρα της ότι θα ήθελε να παντρευτεί τον μεγιστάνα της τεχνολογίας και σχεδίαζε να κάνει οικογένεια μαζί του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top