Ισμήνη Νταφοπούλου: Η πρώτη φωτο μετά την επίθεση που δέχτηκε από σκύλο- Έτσι είναι το πρόσωπό της!

Το μήνυμα της Σταρ Ελλάς 2014 στο Instagram

Ισμήνη Νταφοπούλου: Η φωτο μετά την επίθεση σκύλου

Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για την Ισμήνη Νταφοπούλου. Η… περιπέτεια της Σταρ Ελλάς 2014, ξεκίνησε  στις αρχές Μαϊου, όταν είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της φωτογράφησης.

Όπως σας είχαμε γράψει αποκλειστικά στο star.gr, στην μελαχρινή καλλονή επιτέθηκε μεγαλόσωμος σκύλος και την τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο και στο λαιμό, με αποτέλεσμα το μοντέλο να χρειαστεί αρκετό καιρό για να επανέλθει στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Σταρ Ελλάς Ισμήνη Νταφοπούλου: Το ατύχημα δύο μήνες μετά το γάμο της που της σημάδεψε το πρόσωπο

Το σοκ που υπέστη η Ισμήνη ήταν τέτοιο, ώστε η ίδια επέλεξε να κρατήσει αποστάσεις απ' όλους.

«Έχασα προσωρινά και τόσο απροσδόκητα το όπλο της εργασίας μου, το πρόσωπό μου, την υγιή μου εμφάνιση, τη δουλειά μου, την αυτοπεποίθησή μου. Έπρεπε πια να “κρύβομαι” για να περπατήσω στο δρόμο χωρίς να είμαι δακτυλοδεικτούμενη. Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά…», είχε γράψει, μεταξύ άλλων, στο blog της.

Το απόγευμα της Τετάρτης,  η Ισμήνη έκανε την πρώτη της δημοσίευση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια selfie που έβγαλε, προκειμένου να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους το πρόσωπό της.

Έχοντας τα σημάδια στο πρόσωπό της να είναι καλυμμένα με ειδικά επιθέματα, η ίδια πόζαρε στον φακό με αισιοδοξία, ενώ σχολίασε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της: "Ένας μήνας μετά... Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top