Σκηνές βγαλμένες από παραμύθι! Ο χλιδάτος γάμος fashion blogger στην Ιταλία-Μία... εικόνα, χίλιες λέξεις!

Η γαμήλια τούρτα, τα τρία νυφικά και το δωμάτιο με τα γλυκά

Σκηνές βγαλμένες από παραμύθι! χλιδάτος γάμος στην Ιταλία

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με θέα τη Μεσόγειο  ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος Λίνκολν Λι και η  αγαπημένη του Φεοπινγκ Τσανγκ.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού θα θυμούνται για πολλά χρόνια αυτό  τον γάμο και αυτό γιατί ήταν χλιδάτος και εκθαμβωτικός.

Η fashion blogger έκανε έναν ονειρικό γάμο στην βίλα Λίσις, στο Κάπρι της Ιταλίας, αλλά τα πράγματα  δεν ήταν τόσο απλά, αφού το ζευγάρι πήρε πρώτα την άδεια της ιταλικής κυβέρνησης για να την διακοσμήσει και να την ανακαινίσει για τον γάμο.

Μπορεί να σας φανεί περίεργο, αλλά ο  γάμος κράτησε ουσιαστικά τρεις μέρες, ενώ η κεντρική δεξίωση έγινε σε έναν απίστευτο χώρο, γεμάτο λουλούδια.

Εκτός από την φανταστική διακόσμηση, τις εντυπώσεις έκλεψε όπως ήταν αναμενόμενο το νυφικό, το οποίο είχε μία τεράστια ουρά από τούλι και ήταν δια χειρός του διάσημου σχεδιαστή Τζιαμπατίστα Βάλι.

Όπως άρμοζε στον εν λόγω γάμο, οι 150 καλεσμένοι γεύτηκαν ένα γκουρμέ ιταλικό μενού, ενώ στη γαμήλια τούρτα κυριαρχούσαν οι φράουλες.

Η νύφη και τις τρεις μέρες έκανε κανονική πασαρέλα φορώντας τρεις δημιουργίες μεταξύ των οποίων και Dolce & Gabanna.

Ξεχωριστή πινελιά, στο παραμυθένιο σκηνικό αποτέλεσε ένα δωμάτιο της βίλας που ήταν γεμάτο γλυκά. Οι καλεσμένοι φωτογραφήθηκαν μέσα σε αυτό και βέβαια απόλαυσαν το γλυκό της αρεσκείας τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top