Η Ριάνα με oversized κοστούμι στο Μέγαρο των Ιλισίων για τον Μακρόν - Η υποδοχή της Μπριζίτ Τρονιέ με... ροκ διάθεση!

Δείτε φωτο και βίντεο

Τετ- α-τετ  με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν είχε την Τετάρτη στο Μέγαρο των Ιλισίων η Ριάνα!

Η… αναπάντεχη αυτή συνάντηση έγινε προκειμένου να συζητήσουν για την χρηματοδότηση στον τομέα της εκπαίδευσης στις αναδυόμενες χώρες!

Σημειώνεται πως η ποπ σταρ είχε απευθυνθεί προσωπικά στον Γάλλο πρόεδρο μέσω Τwitter ζητώντας του βοήθεια με το ερώτημα εάν η Γαλλία θα «δεσμευτεί για το Ταμείο για την Εκπαίδευση».

Η οργάνωση αυτή καταβάλλει προσπάθειες υπέρ της πρόσβασης στην εκπαίδευση των παιδιών στις αναπτυσσόμενες χώρες, ενώ η τραγουδίστρια είναι πρέσβειρα σε αυτήν.  

Η υποδοχή της Ριάνα ήταν θερμή και έγινε από την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Τρονιέ.

Η σύζυγος του Μακρόν είχε μια σύντομη συνομιλία με την Ριάνα η οποία της εξήγησε το ρόλο της ως επικεφαλής του φιλανθρωπικού ιδρύματος Clara Lionel, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που χρηματοδοτεί προγράμματα εκπαίδευσης και υγείας για φτωχές κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Η Ριάνα έγινε θέμα και για τις στιλιστικές της επιλογές. Η τραγουδίστρια ήταν πιο σεμνή από ποτέ, αφού επέλεξε να φορέσει ένα oversized Christian Dior κοστούμι.

Όσο για την Μπριζιτ Τρονιέ; Αποχωρίστηκε τις κοντές φούστες και φόρεσε ένα skinny τζιν και ένα λευκό σακάκι για να υποδεχτεί την Ριάνα!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μακρόν δεν είναι ο πρώτος Γάλλος πρόεδρος στον οποίο απευθύνεται η Ριάνα. Πέρυσι, ο Φρανσουά Ολάντ είχε απαντήσει στο tweet της «Αγαπητή Ριάνα, σε ευχαριστώ για την αφοσίωσή σου. Θα λάβεις λεπτομερή απάντησή μου. Η παιδεία είναι πρώτη προτεραιότητα».
 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top