Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Είναι νέοι, ωραίοι και έχουν κάτι κορμιά που κολάζουν ακόμα και άγιο. Οι celebrities του Hollywood φαίνεται να τα έχουν όλα. Χρήμα, ομορφιά, επιτυχία, δόξα και εκατομμύρια θαυμαστών που με το που τους βλέπουν κάνουν πανικό.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο καυτά κορμιά του Hollywood, που τα βλέπεις στην παραλία και οι παλμοί της καρδιάς σου αρχίζουν και χτυπούν σαν τρελοί.

Ξεκινάμε λοιπόν με την Jennifer Aniston. Τι κι αν έχει πατήσει τα 40 εδώ και καιρό, η γυναίκα έχει ένα κορμί… λαμπάδα!!!! Μπορεί να της λείπει λίγο μπόι, αλλά το κορμάκι της το ζηλεύουν όλες οι γυναίκες, ακόμα και η Angelina που έχει γίνει πετσί και κόκαλο.

Όταν μιλάμε για καυτά κορμιά δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε στη λίστα τον David Beckham. Έχουμε δει τις άπειρες φωτογραφ��ες του χωρίς μπλούζα με τους σμιλεμένους του κοιλιακούς σε κοινή θέα και αρκετές κυρίες έχουν πρασινίσει από τη ζήλεια τους γιατί τον χαίρεται η Victoria Beckham.

Και το κορμί της Cameron Diaz το έχουν ποθήσει αρκετοί και το έχουν ζηλέψει ακόμα περισσότερες. Η γυναίκα είναι πιο γυμνασμένη και από τον Ronaldo. Κάνει surfing, πολεμικές τέχνες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και φυσικά… φυσάει.

Και μιας και αναφέραμε τον Ronaldo, να εκθειάσουμε φυσικά και τα δικά του φυσικά κάλλη. Τυχερή Irina Shayk που ξαπλώνεις δίπλα σ’ αυτό το κορμή.

Η Miranda Kerr διαθέτει επίσης κορμάρα, την οποία έχουμε απολαύσει ουκ ολίγες φορές. Είτε με εσώρουχα στα ντεφιλέ της Victoria’s Secret, είτε σε sexy φωτογραφήσεις με μαγιό, η Miranda σαρώνει σαν τον άνεμο τις πασαρέλες και ξεσηκώνει όλους τους άνδρες.

Επειδή όμως ωραία είναι και τα κορμιά με καμπύλες, δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα δύο χυμώδεις κυρίες, που λατρεύουν τις καμπύλες τους και τις αναδεικνύουν με κάθε τρόπο. Beyonce και Jennifer Lopez ξεχωρίζουν για τις υπέροχες καμπύλες τους, ενώ να μην ξεχνάμε ότι για τον ποπό της JLo έχουν γραφτεί κατά καιρούς ολόκληρες ελεγείες.

Και γι�� το τέλος σας έχω το καλύτερο κορίτσια. Ένα όνομα, μια ιστορία. Hugh Jackman! Όταν μιλάμε για καυτά κορμιά, ο άνθρωπος παίρνει την πρώτη θέση. Τι πλατάρες, τι κοιλιακοί, αυτός είναι ένας άνδρας για να… «στηριχθείς» πάνω του.​